Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας και μεγαλομετόχου της Asos, Αντερς Χολ Πόλσιν, σκοτώθηκαν στο μακελειό της Σρι Λάνκα.
«Δυστυχώς, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Επομένως δεν έχουμε άλλα σχόλια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ένα από τα παιδιά του Πόλσιν, η Αλμα, είχε αναρτήσει φωτογραφία από τη Σρι Λάνκα, δείχνοντας το πόσο ανέμελα περνούν στις διακοπές τους.
Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του έχασαν τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπου ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 290 νεκρούς.
Ο Αντερς Χολ Πόλσιν είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ειδών ένδυσης Bestseller και ο μεγαλύτερος μέτοχος στην Asos.com.
Ο Δανός, που είναι μεγαλογαιοκτήμονας της Σκωτίας, πρόσφατα είχε πει πως σχεδίαζε να ανοικοδομήσει την ιστορική περιοχή Highlands και να αφήσει όλη τη γη στα παιδιά του.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανέφερε τη Δευτέρα ότι στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν τρεις Δανοί και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του.
Το μακελειό στη Σρι Λάνκα ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, καθώς πραγματοποιήθηκε μπαράζ εκρήξεων σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία.
Ποιος είναι ο Αντερς Χολ Πόλσιν
Ο 46χρονος Αντερς Χολ Πόλσιν ψηφίστηκε από το Bloomberg ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας με περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δανέζικες κορώνες.
Ζει καθημερινά στο κτήμα Constantinsborg κοντά στο Aarhus. Κληρονόμησε την εταιρεία Bestseller, η οποία ιδρύθηκε το 1975 από τους γονείς του και σήμερα είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της.
Η Bestseller βρίσκεται πίσω από μάρκες όπως η Vero Moda και Jack & Jones.
Παράλληλα, ο Πόλσιν κατέχει μετοχές εταιρειών όπως Normal και Asos.
Πηγή: iefimerida.gr
Σρι Λάνκα: Σκοτώθηκαν τα τρία παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας

Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανέφερε τη Δευτέρα ότι στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν τρεις Δανοί και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.