Η άγνωστη γλώσσα των κωφών (WebTV)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τον Φώτη Φωτίου τον παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΡΙΚ να μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα.

Ο Φώτης μεγάλωσε με δύο γονείς κωφούς , έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία και εργάζεται στο κρατικό κανάλι ως διερμηνέας της κυπριακής νοηματικής γλώσσας. Η ενασχόλησή του με τη γλώσσα της νοηματικής ήταν βιωματική, για την απαραίτητη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους.


Στην εκπομπή  “Selfie” μιλά για την άγνωστη γλώσσα των κωφών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα άτομα με προβλήματα ακοής στην Κύπρο.   


ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play