Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 26/3

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 26.3.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 26/3



ΚΡΙΟΣ

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται σήμερα στο ζώδιο σας και εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση τη σημερινή μέρα και σεις είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Πραγματικά δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο, να προτείνετε μια νέα ιδέα, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της ημέρας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Αν θέλατε να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας ή και στιλ, σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή σύνοδος του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Ήλιο σάς κάνει να διαπιστώνετε -κάνοντας έναν μικρό απολογισμό- πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πιθανώς πλέον να έχετε μάθει να εκτιμάτε την παραμικρή υποψία ομορφιάς, καλοσύνης, αλληλεγγύης, που ίσως προσπερνούσατε παλιότερα. Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για σας. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας, για να την απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο σχολαστικό περιβάλλον της Παρθένου που είναι κόντρα με το ζώδιο σας, η εξαιρετική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κυριαρχεί στη διάρκεια της ημέρας, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε, με τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο, αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. Σήμερα δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας. Ακόμη, αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ίσως και στον χώρο της εργασίας σας μια πιο έκρυθμη κατάσταση, είναι μια καλή μέρα για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες με διάλογο και συζήτηση να ομαλοποιήσετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό σήμερα, ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιον τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας, αλλά δεν θα θέλατε να έχετε τη φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Αντιθέτως, καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας, αλλά και για την θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους. Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τη ζητήσετε, διότι πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας την δώσουν.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο, στον Κριό, μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους, όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα, τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε, αν ασχοληθείτε μαζί τους θα έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Αντιθέτως, ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα, είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας. Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για μια διαπραγμάτευση και σε οικονομικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την οι γεννημένοι τον Ιούλιο για να δείξετε την αγάπη σας στον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που βρίσκει την Σελήνη στο ζώδιο σας, άρα είστε πιο αγχωμένοι σε σχέση με τις εξελίξεις στη δουλειά και σίγουρα περισσότερο φορτωμένοι με υποχρεώσεις. Όμως η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων, ειδικά για τους γεννημένους τον Αύγουστο. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κλπ. Θετική μέρα αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στον χώρο της δουλειάς, αφήστε το καλύτερα για τον Απρίλιο.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή, ειδικά για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα σήμερα με εκλεκτή παρέα, μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς, για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε. Ακόμη σήμερα είναι μια καλή μέρα αν θέλετε κάτι να διαπραγματευτείτε ή να επισημοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης πραγματοποιείται σήμερα στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας, πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει προτεραιότητα τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας γενικότερα. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας όμως, είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Η σημερινή μέρα γιορτάζει την πρωτοβουλία. Μην ξεχνάτε ότι ο Κριός είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία… τη δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς σήμερα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο θα έχετε μια πιο τυχερή μέρα σήμερα, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε σήμερα και όλα τα «πρέπει», αλλά από την άλλη ίσως δεν έχετε και πολλά κέφια να τα φέρετε όλες εις πέρας και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Η μέρα όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραία μέρα και για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και η Σελήνη στην Παρθένο ωθεί την προσοχή σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, η υπέροχη όψη Ήλιου-Αφροδίτης σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μάλιστα φαίνεται ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετική μέρα αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη, αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά. Ακόμη, αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο, η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε μια έρευνα αγοράς. Θετική μέρα και για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Απαιτητική η σημερινή μέρα, πιθανώς με αρκετές συζητήσεις, επαφές, αλλά και άκρως εποικοδομητική. Η κυρίαρχη όψη της είναι η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Φυσικά αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα, από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο σήμερα. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή: asibiliou.gr

















Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας