Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 16/3

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 16.3.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 16/3

ΚΡΙΟΣ


Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με τις σημερινές Πλουτώνιες όψεις να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη, ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάνετε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο πιεστική η μέρα. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στον Κριό από νωρίς σε φάση κενής πορείας, αλλά στις 12:56 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα γιατί σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας.  Η τάση σας από το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη επισκέπτεται το ζώδιο σας,  θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που μόλις μπήκε στους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε, αρκεί να μην σας πιάνει άγχος ότι οι άλλοι δεν θα το αποδεχτούν. Δεν είναι ανάγκη όμως να μας αποδέχονται όλοι. Σημασία έχει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Κι αυτό αν μη τι άλλο όλοι το εκτιμούν. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως, ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους, χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Το 2021 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και στην καριέρα σας προς το θετικότερο. Όμως το στρες δεν βοηθά πουθενά, αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη περνά στον Ταύρο σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή ευνοεί αν μη τι άλλο να μιλήσετε στον σύντροφο ή σ’ έναν καλό φίλο-η και να το βγάλετε από μέσα σας. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρωινές ώρες σας φαίνονται αρκετά κουραστικές και με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε καταπίεση σκεπτόμενοι ίσως τη δουλειά ή κάποια κατάσταση που σας ζορίζει ψυχολογικά. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον πολύ φιλικό σας Ταύρο το μεσημέρι και η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι με τον νεοφερμένο στους Ιχθύς Ερμή.  Τη συλλογική δουλειά, επηρεάζει η Σελήνη στον Ταύρο. Ίσως το μεσημέρι να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η Τρίτη προσφέρεται, εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΛΕΩΝ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αφού σχηματίσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, βγαίνει εκτός πορείας μέχρι τις 12:56 το μεσημέρι που θα περάσει στον Ταύρο. Η μέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο βαρύ, εξαιτίας και της όψης του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε, αλλά πιθανώς τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στη μέση και να σας σταματούν, προς το παρόν τουλάχιστον. Από το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Ταύρο, φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας και των οικονομικών. Σήμερα θα είναι  δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι Παρθένοι που βασίζεστε κυρίως στον εαυτό σας για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ενθάρρυνση ή καθοδήγηση από κάποιο άτομο του κύκλου σας που εμπιστεύεστε την γνώμη του. Καθώς ο Ερμής παίρνει θέση σήμερα απέναντι σας στους Ιχθύς, η συμμετοχή των άλλων στη ζωή σας θα είναι μεγαλύτερης σημασίας, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε συμβουλές. Από την άλλη, ίσως είναι δύσκολο σήμερα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας  ταξιδεύει. Ταξιδεύει στο μέλλον, στις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, ίσως όμως και σε κάποια σχέση που μπορεί να σας απασχολεί σε αυτή τη φάση. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και αν κάτι βλέπετε ότι σας δυσκολεύει ζητήστε βοήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους, που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κλπ.), αλλά και κάποια θέματα της δουλειάς. Μάλιστα μπορεί, παρά το άγχος σας, να υπάρξει στο τέλος της ημέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Από την άλλη, η σημερινή μέρα προσφέρεται -τώρα που πέρασε κι ο Ερμής στους Ιχθύς- να συστηματοποιήσετε λίγο θέματα που αφορούν στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.  Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί της Τρίτης έχει μεγαλύτερη πίεση, ειδικά αν πρέπει να πάτε στη δουλειά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργεί ένταση. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος, παρά να το προσωποποιείτε σε κάποιο άτομο. Σχέσεις, συνεργασίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο από το μεσημέρι κι έπειτα, καθώς η Σελήνη θα κινείται στον Ταύρο και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος. Μάλιστα, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον νεοφερμένο στους Ιχθύς Ερμή, μπορεί να βγάλετε άκρη και να βεβαιωθείτε γι’ αυτό που νιώθετε. Έτσι  θα ξέρετε κι η άλλη πλευρά πώς σκέφτεται και κινείται!  Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον η μέρα αν είστε αδέσμευτοι, διότι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία.  Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η μέρα δεν έχει έναν σταθερό τόνο, με τη ζωδιακή αλλαγή της Σελήνης το μεσημέρι στις 12:56 που περνά από τον Κριό στον Ταύρο, προετοιμαστείτε για αρκετές παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα σας και διάφορα πράγματα, τα οποία προκύπτουν ειδικά τις πρωινές ώρες και μπορεί να σας ζορίζουν. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη πατά πιο σταθερά στον Ταύρο και σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε τη σταθερότητα της Σελήνης αυτής για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα, αν π.χ. αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας, καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να ηρεμήσετε και να είστε πιο αποτελεσματικοί, στραφείτε είτε στην οικογένεια είτε σε αυτούς που νιώθετε οικογένεια σας. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, καθώς έχουμε δυο όψεις που σχηματίζονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η δεύτερη το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο, να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον νεοφερμένο Ερμή στους Ιχθύς, μπορεί να βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη θετική όψη για να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, μια τάση που μπορεί να σας την προκαλεί το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον νεοφερμένο Ερμή στους Ιχθύς ευνοεί να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ή και τις υποψίες σας ακόμη, με άτομα που εμπιστεύεστε. Επειδή η καχυποψία είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα μια μέρα σαν τη σημερινή, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε περισσότερη ένταση ψάχνοντας συνέχεια να βρείτε κρυμμένα κίνητρα και ύποπτες κινήσεις. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις θετικές ημέρες της εβδομάδας, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει  στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες, είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον νεοφερμένο στο ζώδιο σας Ερμή. Από την άλλη, σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας προς τον Πλούτωνα κι αυτό μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και καχύποπτοι με ό,τι σας λένε. Έτσι δημιουργείται όμως ένα νευρικό κλίμα γύρω σας που δεν εξυπηρετεί ούτε τα δικά σας συμφέροντα ούτε τις κοινές επιδιώξεις που έχετε με τους συνεργάτες σας. Όσο πιο σταθεροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά δείχνετε στους άλλους τόσο πιο πολύ θα διευκολύνετε και τον εαυτό σας. Σήμερα περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας