Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 28 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 28.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 28 Σεπτεμβρίου;ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής γυρίζει επίσημα σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 17/10 που θα παραμείνει στον Ζυγό ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς, ειδικά από «πρώην» αυτή την περίοδο. Η Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα σήμερα είναι βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις δραστηριότητες σας και να έχετε καλύτερη διάθεση. Από το απόγευμα και έπειτα στον Καρκίνο θα σας ζορίσει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 17/10 θα βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τους κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού, το αντισηπτικό πάντα στην τσάντα και τη μάσκα σε όλους τους χώρους που υπάρχει συνωστισμός. Από την άλλη, εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει, ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Η Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα αφορά τα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών. Από το απόγευμα και έπειτα περνά στον Καρκίνο στον τομέα της επικοινωνίας και θα σχηματίσει πιο απαιτητικές όψεις. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσκοπες επαφές και συζητήσεις ή σε ανώφελες διαμάχες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 17/10. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια, αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη, θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου, είναι μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική για όλα όσα θέλετε να κάνετε, φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι, ειδικά μέχρι νωρίς το απόγευμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί, αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στον χώρο σας, μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι νωρίς το απόγευμα που θα περάσει στο ζώδιο σας, κάνοντας το βράδυ λίγο πιο απαιτητικό.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος στον Ζυγό και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Ζυγός κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 17/10, που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Εννοείται ότι θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι νωρίς το απόγευμα στους φιλικούς σας Διδύμους. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που να σας ευνοεί, προτιμήστε αυτές τις ώρες. Από το απόγευμα και έπειτα η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο, κλείνοντας κάπως τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανάδρομος κι επίσημα από σήμερα ο Ερμής μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, γι’ αυτό μέχρι τις 17/10, που θα παραμείνει σε αυτή τη φάση, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστό. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο. Η Σελήνη παραμένοντας στους Διδύμους μέχρι νωρίς το απόγευμα αφορά στην καριέρα και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, που είναι η σημαντική σας προτεραιότητα. Από το απόγευμα και μετά περνά στον Καρκίνο κι η μέρα χαλαρώνει κάπως.

ΖΥΓΟΣ
Στο ζώδιο σας από σήμερα γυρίζει και επίσημα ανάδρομος ο Ερμής αγαπητοί μου Ζυγοί και οι επόμενες ημέρες, μέχρι τις 17/10, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς, οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο (πεσμένη μπαταρία στο αυτοκίνητο είναι μια από τις συνήθεις ιστορίες του ανάδρομου Ερμή). Σήμερα, παρόλα αυτά, υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία μέχρι νωρίς το απόγευμα, με τη φιλική σας Σελήνη στους Διδύμους να εξισορροπεί τα πράγματα και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα και επίσημα ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα σας, για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας, ακόμη και για σας που την έχετε ούτως ή άλλως. Και δεν αναφέρομαι στο επιφανειακό επίπεδο, καθώς μπορείτε να τους ξεγελάτε όλους ότι είστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα, να ασχοληθείτε με ένα μεταπτυχιακό. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, αφού όλα θα αποκαλυφθούν την περίοδο των εκλείψεων Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Σήμερα είναι μια απαιτητική ημέρα στον χώρο της δουλειάς, με τη Σελήνη στους Διδύμους μέχρι νωρίς το απόγευμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα γυρίζει επίσημα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής στον Ζυγό, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 17/10, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε την σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, φιλικό ή επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από σήμερα κι επίσημα ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό αγαπητοί μου Αιγόκεροι και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας, κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες, πελάτες, κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα, θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Σήμερα ασχοληθείτε από το απόγευμα κι έπειτα και με την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει και επίσημα ανάδρομος κι όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε, διότι είναι μια πολύ προσωρινή αίσθηση. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους, ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη, είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας, καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Σήμερα είναι μια μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις, αλλά και αρκετούς προβληματισμούς για τις συνεργασίες σας ή μια ερωτική ιστορία.

ΙΧΘΥΕΣ
Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα, ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε έναν μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 17/10 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση, θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλα, η μέρα έχει μια συμπαθητική Σελήνη από το απόγευμα και μετά στον Καρκίνο, που βοηθά να είστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

Πηγή: asibiliou.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν και ο ΥΠΕΞ ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν και ο ΥΠΕΞ ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν και ο ΥΠΕΞ ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Στο γήπεδο της διπλωματίας το τερματικό φυσικού αερίου – Το λόφο του Προεδρικού ανεβαίνει σήμερα ο Κινέζος πρέσβης
ΚΥΠΡΟΣ

Στο γήπεδο της διπλωματίας το τερματικό φυσικού αερίου – Το λόφο του Προεδρικού ανεβαίνει σήμερα ο Κινέζος πρέσβης

Στο γήπεδο της διπλωματίας το τερματικό φυσικού αερίου – Το λόφο του Προεδρικού ανεβαίνει σήμερα ο Κινέζος πρέσβης

Έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την ηλικία της Χριστίνας Γιαννάκη
ΚΥΠΡΟΣ

Έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την ηλικία της Χριστίνας Γιαννάκη

Έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την ηλικία της Χριστίνας Γιαννάκη

Εμπραχίμ Ραΐσι: Το προφίλ και η πορεία του Ιρανού ηγέτη που σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου
ΚΟΣΜΟΣ

Εμπραχίμ Ραΐσι: Το προφίλ και η πορεία του Ιρανού ηγέτη που σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου

Εμπραχίμ Ραΐσι: Το προφίλ και η πορεία του Ιρανού ηγέτη που σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου

Δημιουργείται ευρωπαϊκή ασπίδα πυροπροστασίας με 556 πυροσβέστες και 32 πτητικά μέσα
ΚΥΠΡΟΣ

Δημιουργείται ευρωπαϊκή ασπίδα πυροπροστασίας με 556 πυροσβέστες και 32 πτητικά μέσα

Δημιουργείται ευρωπαϊκή ασπίδα πυροπροστασίας με 556 πυροσβέστες και 32 πτητικά μέσα