Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 23 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 23.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 23 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών σας, κάντε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία -σε σχέση με αυτή που εργάζεστε- θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε, απλά κάντε τώρα την έρευνα σας. Ακόμη, θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι θέμα διαφωνιών με τον σύντροφο σας σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση όμως. Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να ανακαλύψετε κάτι για ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σας που δεν το γνωρίζατε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ή μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας και μέχρι τώρα απλώς ελπίζατε να αλλάξει κάτι από μόνο του. Να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της διπλωματίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και όχι πιεστικοί. Μην πάτε από την πλευρά του Ουρανού και γίνετε αντιδραστικοί και ταύροι εν υαλοπωλείο. Ακόμη, αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι αρχές Μαΐου. Για κάποιους από σας τα απίθανα και απρόσμενα νέα μπορεί να έρθουν από τον σύντροφο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και της ψυχολογίας σας, μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση σήμερα. Ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- που σας ζορίζει. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή φυσικά είναι να μιλήσετε και να μην αδιαφορήσετε για το θέμα που έχει προκύψει. Ειδικά αν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο να εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καλύτερα να καθαρίσετε τις όποιες υπόνοιες και να μιλήσετε ανοιχτά. Απλά ο τρόπος που θα το κάνετε χρειάζεται να είναι προσεκτικός και να επιδιώξετε έναν πολιτισμένο διάλογο, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίεργη μέρα η Πέμπτη κι αυτό πρέπει να θυμάστε αγαπητοί μου Καρκίνοι, ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα που σας απασχολούν αλλά κι οι άλλοι, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε κατανόηση. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους συνεργάτες σας να δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη και να σας βάλει σε σκέψεις. Όμως, πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά και θιχτείτε. Προτιμήστε να το ξεκαθαρίσετε με το άτομο αυτό αν σας ενοχλεί τόσο πολύ. Σήμερα ακόμη, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου, ίσως έχετε κάποιες εκπλήξεις από το περιβάλλον των φίλων ή των συνεργατών σας. Νέες γνωριμίες επίσης είναι μέσα στα πλαίσια της επιρροής της όψης Αφροδίτης-Ουρανού.

ΛΕΩΝ
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, στον άξονα καριέρας-οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δημιουργεί την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι στη δράση σας, είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να θέλετε κάποιες αλλαγές να γίνουν στον χώρο του σπιτιού ή στον χώρο της δουλειάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό σάς πιάνουν νεύρα ή έχετε ανησυχία. Βέβαια, ο Ουρανός είναι και πλανήτης του ανικανοποίητου, οπότε ενδεχομένως και με κάποια αλλαγή είναι δύσκολο να ηρεμήσετε, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Η όψη αυτή όμως είναι και εξαιρετικά δημιουργική, αν σκεφτείτε με έναν διαφορετικό τρόπο ή ψάξετε έμπνευση σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη πηγή. Η αίσθηση του απροόπτου θα είναι πιο εμφανής σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, μέσα στον άξονα της επικοινωνίας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, κάνει την Πέμπτη μια ιδιαίτερα «ανήσυχη νοητικά» ημέρα. Ιδέες και σκέψεις έρχονται με καταιγιστική ταχύτητα στο μυαλό σας και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και μια απρόβλεπτη λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν, ειδικά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα με κάποια πρόταση που δεν περιμένατε ή μια εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών μπορεί να προκύψει από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα. Να θυμάστε μόνο να έχετε και μια σχετική εγκράτεια σε ό,τι αφορά αυτά που λέτε αγαπητοί μου Παρθένοι. Ακούστε περισσότερο μιλήστε λιγότερο.

ΖΥΓΟΣ
Το να δαμάσετε σήμερα την επιθυμία σας για αγορές δεν είναι πολύ εύκολο αγαπητοί μου Ζυγοί και η αλήθεια είναι ότι, ακριβώς επειδή έχετε καλό και μερικές φορές ακριβό γούστο, το να βρείτε κάτι πολυτελές σε μια καλή τιμή είναι μεγάλος πειρασμός για σας. Όμως, πριν φορτώσετε το καλάθι στην on-line αγορά σας, καλό θα ήταν να έχετε κάνει έναν καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας, για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». Επειδή η όψη αυτή θα είναι κυρίαρχη και το γουηκέντ, προσέξτε ιδιαίτερα με τα έξοδα σας. Ακόμη, καλό είναι να δείτε θέματα που άπτονται των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Σήμερα προσοχή σε επενδύσεις. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπογραφές ή δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πολύ «μαζί», μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή, με την αντίθεση Αφροδίτης στο ζώδιο σας και Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση, καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, να σας ζορίσει περισσότερο. Από το να επιμείνετε και το πράγμα να γίνει χειρότερο, καλύτερα να αφήσετε τη συζήτηση για μια άλλη φορά. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένες-οι στις αρχές Νοεμβρίου, από σήμερα μέχρι την Κυριακή μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ, ίσως και διαδικτυακά, που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα Τοξότες μου και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά, επειδή το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από χθες επηρεάζει και σήμερα δημιουργώντας εμμονές, προσέξτε μην χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Ίσως, από την άλλη, έχετε εσείς μια πρωτότυπη ιδέα να προτείνετε κι αυτό να βοηθήσει και στις σχέσεις σας. Επειδή πολλές φορές ο Ουρανός δημιουργεί ένα ηλεκτρισμένο κλίμα, αποφύγετε διενέξεις. Ακόμη, ίσως σήμερα σας προτείνουν κάτι επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σάς κάνει πιο αυθόρμητους σήμερα και ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ίσως μάλιστα προκύψει και ένα τηλεφώνημα από κάποιο άτομο που είχατε καιρό να μιλήσετε. Όμως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής, έτσι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως αλλάζετε κι εσείς κι αυτό να σας δημιουργήσει μια αμήχανη στιγμή. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι κάποιοι σας αφήνουν εκτός… της παρέας, της δουλειάς, της οικογένειας. Αντί να τους κατηγορήσετε, σκεφτείτε πρώτα το δικό σας μερίδιο ευθύνης αν υπάρχει. Μήπως εσείς δείχνετε απόμακροι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό μέσα τον τομέα του σπιτιού και φαίνεται ότι οι αλλαγές για κάποιους από σας είναι αναπόφευκτες. Ενδεχομένως να υπάρχει μια χωροταξική αλλαγή, η οποία είτε γίνεται τώρα είτε την προγραμματίζετε για το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, αγαπητοί μου Υδροχόοι οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας και θα το διαπιστώσετε και τη χρονιά που έρχεται, καθώς εξακολουθείτε να είστε στο επίκεντρο των πιο σημαντικών όψεων. Για κάποιους από σας θα μπορούσε αυτές τις μέρες, μέχρι την Κυριακή, να παίζει και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής πρότασης ή η ξαφνική απόφαση να φύγετε από μια δουλειά ή να μετακομίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθώς η Αφροδίτη αντιμετωπίζει σήμερα τον Ουρανό σε μια αντίθεση μέσα στους τομείς της επικοινωνίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Ιχθύες, το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες και έχετε περισσότερη έμπνευση, ειδικά αν γράφετε ή κάνετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Μάλιστα, επειδή αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ενεργητική μέχρι τη Δευτέρα, δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έχετε 2-3 καλές ιδέες να τις γράψετε κάπου για να μην τις ξεχάσετε. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα μπορούσε να σημαίνει για σας και ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών, ατόμων από το στενό περιβάλλον σας ή συνεργατών σας. Και με αυτό δεν εννοώ κάτι αρνητικό. Μάλιστα, θα μπορούσε να σας γίνει και κάποια πρόταση.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τι θα περιλαμβάνει το μάθημα της «Γαλάζιας πατρίδας» στα σχολεία της Τουρκίας - Η αναφορά στο Κυπριακό
ΚΟΣΜΟΣ

Τι θα περιλαμβάνει το μάθημα της «Γαλάζιας πατρίδας» στα σχολεία της Τουρκίας - Η αναφορά στο Κυπριακό

Τι θα περιλαμβάνει το μάθημα της «Γαλάζιας πατρίδας» στα σχολεία της Τουρκίας - Η αναφορά στο Κυπριακό

Σαρλ Μισέλ: «Ανοιχτή η πόρτα για παρέμβαση ΕΕ στο Κυπριακό, θέλουμε την καλύτερη δυνατή σχέση με Τουρκία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρλ Μισέλ: «Ανοιχτή η πόρτα για παρέμβαση ΕΕ στο Κυπριακό, θέλουμε την καλύτερη δυνατή σχέση με Τουρκία»

Σαρλ Μισέλ: «Ανοιχτή η πόρτα για παρέμβαση ΕΕ στο Κυπριακό, θέλουμε την καλύτερη δυνατή σχέση με Τουρκία»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τείνει χέρι συνεργασίας στο ΑΚΕΛ: «Καταδικάζω το προδοτικό πραξικόπημα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τείνει χέρι συνεργασίας στο ΑΚΕΛ: «Καταδικάζω το προδοτικό πραξικόπημα»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τείνει χέρι συνεργασίας στο ΑΚΕΛ: «Καταδικάζω το προδοτικό πραξικόπημα»

Τι κομίζει ο Σι Τζινπίνγκ στην Ευρώπη - Η επίσκεψη, τα «δώρα» και το γαλλικό κονιάκ
ΚΟΣΜΟΣ

Τι κομίζει ο Σι Τζινπίνγκ στην Ευρώπη - Η επίσκεψη, τα «δώρα» και το γαλλικό κονιάκ

Τι κομίζει ο Σι Τζινπίνγκ στην Ευρώπη - Η επίσκεψη, τα «δώρα» και το γαλλικό κονιάκ

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι (βίντεο)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι (βίντεο)

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι (βίντεο)