Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 1 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 1.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 1 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη από τον Καρκίνο κοντράρει ανοιχτά σήμερα με τον Ερμή τις μεσημεριανές ώρες και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας σήμερα. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια, η αοριστία και η δυσκολία στην επικοινωνία τις μεσημεριανές ώρες, σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία, θα κυριαρχούν σήμερα, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Γενικώς, είναι μια άβολη μέρα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Το θετικό είναι ότι δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς από την Παρασκευή κι έπειτα θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες, οπότε οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις. Αξιοποιήστε τη μέρα για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη από τον Καρκίνο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας κι έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας. Όμως σήμερα, καθώς σχηματίζει τετράγωνο προς τον Ερμή, πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας, πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες, αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη, μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα και νιώθετε έτσι πιεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα δεν πατά σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφής και ρευστή ως προς τα αποτελέσματα της. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας δυσκολέψει λίγο περισσότερο τις μεσημεριανές ώρες. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς, στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε πιο μετά. Ακόμη, προσέξτε σήμερα τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε αυτές και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το τετράγωνο με τον Ερμή με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Πέραν τούτου, προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας και το σπίτι ως ακίνητο. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ, γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά, αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό να το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Βλέπετε η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη της λογικής, τον Ερμή, που είναι στον Ζυγό. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει και κάποιο παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη, είναι πιθανό να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό, το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επιρροή της Σελήνης από τον Καρκίνο δεν είναι τόσο απαιτητική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά με τη δύσκολη όψη της προς τον κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει μια αστάθεια τις μεσημεριανές ώρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας πει κάτι που σας βάζει σε σκέψεις ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Η ενόχληση θα είναι μικρή πάντως κι όχι άξια για να σας χαλάσει μια μέρα πραγματικά δημιουργική κι ευχάριστη στο σύνολό της.

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο, που σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα με τον Ερμή στο ζώδιο σας, αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση άγχους σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους σας και να έχετε διαφορετικές απόψεις ή ασυμφωνίες με τους συνεργάτες σας, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας σήμερα, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Το βράδυ έχει καλύτερες προδιαγραφές και σίγουρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Ζυγό παίζει πολύ με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στη φαντασία και τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια», κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ ή θέματα που αφορούν σε σπουδές και εκπαίδευση. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή. Φυσικά οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η απαιτητική όψη, που σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ερμή στον Ζυγό τις μεσημεριανές ώρες, επηρεάζει τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε, ακόμη κι αν προέρχεται κι από άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι άξια εμπιστοσύνης ή δείχνουν ότι ξέρουν τι λένε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας και όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας, καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Σιγά-σιγά θα ανακάμψετε. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις σήμερα, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο, μέσα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο της με τον Ερμή. Πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι σήμερα είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη, μπορεί μια σχέση επαγγελματικής φύσης να σας ταλαιπωρεί κάπως και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις -προσωπικές ή επαγγελματικές- θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως, η Τετάρτη δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε επαγγελματικό επίπεδο, που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να τη λάβετε και μετά να προχωρήσετε, για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Καρκίνο, σε συνδυασμό με το τετράγωνο προς τον Ερμή τις μεσημεριανές ώρες, στήνει διάφορες μικροπαγίδες σήμερα, κυρίως στον χώρο εργασίας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε, για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές τις παγίδες. Μπορεί να παρουσιάζονται αρκετές επιλογές να ακολουθήσετε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλες σωστές και καλές. Κάποιες απλώς μπορεί να αποσπούν την προσοχή σας και να σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την τετράγωνη λογική σας αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση, συμβουλευτείτε κάποιο φίλο ή συνεργάτη που εμπιστεύεστε και ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο άνετο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη στον Καρκίνο σάς προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις δημιουργικές σας αναζητήσεις, στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Όμως, το τετράγωνο με τον Ερμή τις μεσημεριανές ώρες προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε. Είστε πιο επιρρεπείς ίσως να πιστέψετε σε κάτι, ειδικά στην προσωπική σας ζωή, το οποίο απλά το έχει γεννήσει η φαντασία ή η επιθυμία σας. Τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νομική Υπηρεσία Vs Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Μια σκληρή νομική μάχη που είναι κυρίως πολιτική
ΚΥΠΡΟΣ

Νομική Υπηρεσία Vs Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Μια σκληρή νομική μάχη που είναι κυρίως πολιτική

Νομική Υπηρεσία Vs Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Μια σκληρή νομική μάχη που είναι κυρίως πολιτική

Πρόεδρος Κομισιόν: «Υπάρχει ένας οδικός χάρτης στο Κυπριακό και η ΕΕ στηρίζει το νησί»
ΚΥΠΡΟΣ

Πρόεδρος Κομισιόν: «Υπάρχει ένας οδικός χάρτης στο Κυπριακό και η ΕΕ στηρίζει το νησί»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Υπάρχει ένας οδικός χάρτης στο Κυπριακό και η ΕΕ στηρίζει το νησί»

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τριμερή ή πενταμερή λέει το λεγόμενο «υπεξ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τριμερή ή πενταμερή λέει το λεγόμενο «υπεξ»

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τριμερή ή πενταμερή λέει το λεγόμενο «υπεξ»

Επιστολή Στεφάνου σε Πρ. Χριστοδουλίδη: «Προσβολή για τη δημοκρατία η μη αναφορά στο πραξικόπημα σε εγκύκλιο του υπ. Παιδείας»
ΚΥΠΡΟΣ

Επιστολή Στεφάνου σε Πρ. Χριστοδουλίδη: «Προσβολή για τη δημοκρατία η μη αναφορά στο πραξικόπημα σε εγκύκλιο του υπ. Παιδείας»

Επιστολή Στεφάνου σε Πρ. Χριστοδουλίδη: «Προσβολή για τη δημοκρατία η μη αναφορά στο πραξικόπημα σε εγκύκλιο του υπ. Παιδείας»

Λεμεσός: Αύριο η απόφαση τού Δικαστηρίου για τους 10 που συνελήφθησαν στη διαδήλωση κατά αστυνομικών πρακτικών για έλεγχο αλλοδαπών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Αύριο η απόφαση τού Δικαστηρίου για τους 10 που συνελήφθησαν στη διαδήλωση κατά αστυνομικών πρακτικών για έλεγχο αλλοδαπών

Λεμεσός: Αύριο η απόφαση τού Δικαστηρίου για τους 10 που συνελήφθησαν στη διαδήλωση κατά αστυνομικών πρακτικών για έλεγχο αλλοδαπών