Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2 Ιουνίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 2.6.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να ξέρεις τι λες, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή που έχουν τα λόγια σου στους γύρω. Σήμερα λοιπόν είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πώς επηρεάζεται τους άλλους όταν συζητάτε, διότι μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν, αλλά να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που λέτε και να ακουστείτε «κάπως» στους άλλους. Από σήμερα παίρνει θέση η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα επηρεαστούν με θετικό τρόπο οι οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Τετάρτη είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Η είσοδος της Αφροδίτης στον συναισθηματικό κι ευαίσθητο Καρκίνο επαναφέρει την πιο εξωστρεφή και χαλαρή σας διάθεση και μπορεί να μην έχουν λυθεί όλα σας τα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάπως πιο θετική διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε και τις σκέψεις σας με τους άλλους. Κι αν δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο δεν πειράζει αν δεν μπορείτε να βρεθείτε με τους ανθρώπους σας. Φτάνει ένα τηλεφώνημα για να φτιάξει τα κέφια τους και τα δικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας. Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε. Άρα δε φτάνει μόνο να σας αρέσει η δουλειά, αλλά και να σας δίνει στο τέλος του μήνα αυτά που χρειάζεστε υλικά. Η Αφροδίτη φεύγει σήμερα από το ζώδιο σας και περνά στον τομέα των οικονομικών κάνοντας την ασφάλεια και την οικονομική εξασφάλιση προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μέσα σε ένα αρκετά ρευστό και ανασφαλές πλαίσιο που πολλά κινούνται υπογείως και που δεν έχετε ίσως κι εσείς τη φοβερή όρεξη να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις, το να φιλοξενείτε από σήμερα την Αφροδίτη μόνο θετικό μπορεί να είναι. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και στην ερωτική σας ζωή. Καιρός να κάνετε προτεραιότητα τον εαυτό σας έτσι για αλλαγή. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως σε αυτή τη φάση και σαφώς μην παρασύρεστε στις αποφάσεις σας από τους άλλους, ακόμη κι αν είναι φίλοι σας ή συγγενείς σας. Είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να αφήσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας αυτές τις μέρες. Από σήμερα περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη και θα ενισχύσει τη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική σας πλευρά μέχρι τις 27/6 που θα περάσει στο ζώδιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είσαστε πιο εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας, με αποτέλεσμα αυτό το άγχος να βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις που πιθανώς δεν χαιρόσασταν όπως θα θέλατε. Μολονότι το άγχος δεν φεύγει εν μία νυκτί και όπως σας έχω ήδη προειδοποιήσει ο Ιούνιος εξακολουθεί να σας πιέζει σε αυτό το κομμάτι, από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση, αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να πάρει και μια άλλη διάσταση ίσως πιο ερωτική. Σε κάθε περίπτωση θα είστε πιο κοινωνικοί.

ΖΥΓΟΣ
Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Ακόμη κι αν αυτό που έχετε να πείτε είναι δυσάρεστο για τους άλλους, δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρουσιάσετε πασπαλισμένο με χρυσόσκονη για να αρέσει. Σήμερα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο ή με ένα πιο παραδοσιακό και δοκιμασμένο τρόπο κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας. Από σήμερα περνά στον τομέα της καριέρας και η Αφροδίτη και σας κάνει πιο «ορατούς» στη δουλειά. Αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε προς όφελος σας αν επιδιώκετε μια μεταγραφή ή να κερδίσετε κάτι από τους ανωτέρους στην ιεραρχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τόσο η Σελήνη στους Ιχθύς όσο κι η Αφροδίτη που προχωρά από σήμερα στον φιλικό σας Καρκίνο δείχνουν ότι είστε με κάποιο τρόπο έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν. Ίσως έχετε μάλιστα αντιληφθεί ότι εξαιτίας τους δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στη ζωή σας. Αν λοιπόν το μόνο που ακούτε από έναν σύντροφο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη είναι οι ίδιες και οι ίδιες δικαιολογίες και πολλά «θα αλλάξω» καλύτερα να μην επιμένετε. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική και κάπως ασταθής για τη ψυχολογία σας μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς και την Αφροδίτη να προχωρά στον Καρκίνο. Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και θα είστε απορροφημένοι ίσως από τις σκέψεις και τα διλήμματα που έχετε. Να επιλέξετε με βάση την καρδιά ή το μυαλό; Αν δεν ξέρετε την απάντηση, τότε καλύτερα να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που επικρατεί με τον ανάδρομο Ερμή και μη βιαστείτε να πάρετε μια δεσμευτική απόφαση. Από σήμερα περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη φέρνοντας στο προσκήνιο τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή γενικότερα τα οικονομικά σας θέματα. Πιθανώς μέχρι τις 27/6 να έχετε κάποιο κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι μια μέρα που πιθανώς η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Άλλα μπορεί να λέτε και άλλα μπορεί να κάνετε και μάλιστα είναι πιθανόν να μην το συνειδητοποιείτε κιόλας. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να πάρετε τη θέση του παρατηρητή απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό, για να βρείτε πού ακριβώς μπορεί να κάνετε λάθος και τι επίσης μπορείτε να αλλάξετε ώστε να μη μπερδεύετε και τους άλλους στη ζωή σας. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πολλά προβλήματα σε μια σχέση ή συνεργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλία να λειάνετε το έδαφος και να γλυκάνετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να συνειδητοποιήσετε σήμερα πόσο πολύ συνδέεται η διάθεση σας με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας ή το περιεχόμενο του πορτοφολιού πόσο επηρεάζεται από τη διάθεση σας, ειδικά όταν για να καλύψετε άλλες ανάγκες μπαίνετε σε διαδικασία να κάνετε αγορές. Όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι είστε στη διάρκεια της ημέρας τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να κάνετε. Η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο σήμερα και ευνοεί τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και την ίδια τη δουλειά. Μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάστημα για σας μέχρι τις 27/6.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σας έρχεται σε αντιπαράθεση σήμερα με τον Ήλιο στους Διδύμους και μπορεί να νιώσετε μια απόσταση ανάμεσα σε αυτό που ήσασταν κάποτε σε σχέση με αυτό που είστε τώρα. Μπορεί να κάνετε λοιπόν κάποιες διαπιστώσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα ή μπορεί ακόμη και τώρα να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε και άλλες αλλαγές στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Από σήμερα περνά στον φιλικό σας Καρκίνο και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας και των παιδιών. Σε όλα αυτά θα έχετε έναν σύμμαχο για να περνάτε πιο όμορφα τις μέρες του Ιουνίου μέχρι τις 27/6.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας