Έχοντας πλέον αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και σπιτικό ψωμί. Η συγκεκριμένη συνταγή με τρία υλικά μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και ήδη έχει κατακτήσει... το διαδίκτυο. Συνεπώς, έχει δοκιμαστεί και το αποτέλεσμα έχει ικανοποιήσει πολλούς φίλους του φρέσκου, σπιτικού ψωμιού.
Η συνταγή για σπιτικό ψωμί, εύκολο και γρήγορο:
ΥΛΙΚΑ
3 φλιτζάνια αλεύρι
μισό φλιτζάνι ζάχαρη
ένα κουτάκι μπύρας 375ml
μια πρέζα δεντρολίβανο και θυμάρι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κοσκινισμένο αλεύρι με τη ζάχαρη. Προσθέστε την μπύρα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η ζύμη. Στη συνέχεια λαδώστε και αλευρώστε μια φόρμα 10x30 εκ. και απλώστε μέσα τη ζύμη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190C και ψήστε για 40 λεπτά μέχρι το ψωμί να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα στο εξωτερικό του.