Υλικά:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
200 γρ. χαλλούμι
2 δέσμες σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μισό ματσάκι άνηθο
αλάτι, πιπέρι
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
ι σφηνάκι λευκό κρασί
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
2. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα σχεδόν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
3. Αφού μαγειρευτεί το σπανάκι, προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να κρυώσει. Το ανακατεύουμε στη συνέχεια με το τριμμένο χαλλούμι.
4. Χαράζουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου κατά μήκος και αλατοπιπερώνουμε.
5. Μοιράζουμε το μείγμα με το σπανάκι και το χαλλούμι στα 4 φιλέτα. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί, χτυπάμε το λάδι με το χυμό λεμονιών, τα περιχύνουμε και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά.
Καλή επιτυχία
Η συνταγή ανήκει στη Αγγελική Θεοδώρου