Μέγκαν - Χάρι: τα τρία πιο ιδιαίτερα δώρα που έλαβαν για τον γάμο τους

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Mέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο σε μια τελετή που τα είχε όλα -κάποιοι πρωτοτύπησαν στα δώρα τους για το ζευγάρι

Συγκεκριμένα, οι νεόνυμφοι είχαν δώσει μια λίστα με επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις και ευγενικά ανακοίνωσαν πως ήθελαν αντί δώρων να γίνει στα ταμεία των οργανώσεων μια κατάθεση.


Οι περισσότεροι το τήρησαν, αλλά όχι όλοι. Υπήρξαν και κάποια βασιλικά δώρα, τα οποία ήταν λίγο διαφορετικά και ο χαρακτήρας τους ήταν περισσότερο συμβολικός.


Η οργάνωση Peta της Ινδίας ανακοίνωσε πως ένας ταύρος ονομάστηκε Merry (συνδυασμός των ονομάτων Meghan και Harry).


Το ζώο διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο όπου θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του δεχόμενο φροντίδα και ασφάλεια σε ένδειξη τιμής για το γάμο του βασιλικού ζεύγους.


Ακόμα, ο Εμανουελ Μακρόν, ο οποίος άγνωστο για ποιο λόγο δεν προέβη σε δωρεά, επέλεξε κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολυτελές. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να παρήγγειλε στον οίκο ST Dupont μια κασετίνα με στιλό και αναπτήρα η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το ζευγάρι και είναι εμπνευσμένη από τον 007, τον διάσημο βρετανό μυστικό πράκτορα.


Τέλος, ο ζωολογικός κήπος Taronga στην Αυστραλία αποφάσισε να "δωρίσει" στο βασιλικό ζεύγος... δύο κοάλα. Τα ζώα μπορεί να μη σταλούν στο Μπάκιγχαμ, αλλά θα ανήκουν θεωρητικά στους νεόνυμφους, οι οποίοι θα μπορούν όποτε θέλουν να τα επισκεφθούν.


Μάλιστα, πήραν και τα ονόματά τους, Meghan και Harry.


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play