Κρίσιμες ώρες για τον Βαγγέλη Γερμανό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Αγωνία επικρατεί για τον μουσικό Βαγγέλη Γερμανό, για τον οποίο έγινε γνωστό χθες ότι περνά μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του

Η περιπέτεια του Βαγγέλη Γερμανού ξεκίνησε εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση βουβωνοκήλης. Σύμφωνα με το χρονικό, όπως αυτό παρουσιάζεται από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επέμβαση. Την επόμενη ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε λαπαροσκοπικά η επέμβαση της βουβωνοκήλης.


Η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ότι η εισαγωγή στη ΜΕΘ έγινε λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας, ενώ άλλες ιατρικές πηγές έκαναν λόγο για καρδιακό επεισόδιο


Ωστόσο, στις 28 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου στον «Ευαγγελισμό», διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή. Ο έλεγχος από τους γιατρούς έδειξε ότι στην περιοχή της επέμβασης είχε δημιουργηθεί απόστημα, οπότε κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, και συγκεκριμένα λαπαροτομία, για την παροχέτευση του αποστήματος.


Από το δεύτερο χειρουργείο και μετά χρειάστηκε νοσηλεία στη ΜΕΘ. Ο Βαγγέλης Γερμανός, δηλαδή, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ από τις 3 Ιανουαρίου. Υπάρχουν όμως κάποια «θολά» σημεία στην υπόθεση, καθώς η διοίκηση αναφέρει ότι η εισαγωγή στη ΜΕΘ έγινε λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας, ενώ άλλες ιατρικές πηγές έκαναν λόγο για καρδιακό επεισόδιο. Επιπλέον, πηγές του νοσοκομείου ανέφεραν χθες ότι ο μουσικός εμφάνισε σημάδια σήψης, κάτι που ήρθε σε μεγάλη αντιδιαστολή με τα λεγόμενα της διοίκησης που υποστήριζε χθες το απόγευμα ότι η υγεία του βελτιώνεται.


Ο Βαγγέλης Γερμανός πράγματι αποσωληνώθηκε χθες, Δευτέρα, ωστόσο παρέμενε, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, στη ΜΕΘ, καθώς δεν είχε σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.


Οπως και να έχει, φαίνεται πως πρόκειται για δύο στη σειρά επιπλοκές, η μία από το πρώτο και προγραμματισμένο χειρουργείο και η άλλη από το δεύτερο χειρουργείο. Οι λόγοι της φλεγμονής δεν εξηγούνται, με πηγές από το νοσοκομείο να αρκούνται στη διαπίστωση ότι «συμβαίνει συχνά μετά από χειρουργείο».


Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι σύμφωνα με τους γιατρούς, συνήθως οι επιπλοκές από ένα χειρουργείο είναι ή καρδιακό επεισόδιο ή αναπνευστικό πρόβλημα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play