Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλωσε στο κέντρο της πόλης του Σκιάθου και δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια «Θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζουμε με τους φίλους μου στα σοκάκια και να έχουμε την ελευθερία που σου δίνει η επαρχία».
«Σε ηλικία 14 ετών έχασα τον πατέρα μου και ξαφνικά απέκτησα ευθύνες, έπρεπε να στηρίξω την οικογένειά μου και τον αδελφό μου. Οι δυσκολίες είναι μεγάλη “προίκα” και σε κάνουν πιο δυνατό. Μέσα από ζόρικες καταστάσεις έμαθα να επιβιώνω παντού».
Ως μαθητής ήταν καλός, μέχρι και τη δευτέρα λυκείου που έπιασε δουλειά σε φούρνο.
«Ξεκινούσα δουλειά στις 02.00 τα ξημερώματα. Τελείωσα κανονικά το σχολείο, απλά δεν κατάφερα να γίνω γιατρός, κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να γίνω παιδίατρος. Ήταν από ένα από τα όνειρά μου, το οποίο εξαιτίας των καταστάσεων δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω»