Η viral ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 26.6.2017
Η viral ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου
Πρόκειται για μια φωτογραφία με υποτιθέμενη ανακοίνωση του Δημάρχου Λονδίνου, για τις μεταφορές στην βρετανική πρωτεύουσα μέσω μετρό

Η φωτογραφία ανέβηκε αρχικά στο Reddit, και προκάλεσε θύελλα σχολίων από χρήστες. Αν και οι περισσότεροι γέλασαν, έγραψαν πως αυτού του είδους η γλώσσα δεν χρησιμοποιείται από τους Βρετανούς ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε η λέξη Ham, στη θέση της οποίας οι Αγγλοι χρησιμοποιούν το Gammon.

Κάποιοι άλλοι μίλησαν για photoshop σε άλλο επίπεδο. Οπως και να έχει πάντως είναι σχεδόν βέβαιο, πως ακόμη και fake, αυτή η ανακοίνωση εκφράζει πολλούς από εμάς.

"Παρακαλούμε να μεταφέρετε νερό μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Είναι καλοκαίρι στο Λονδίνο, που σημαίνει ότι το μετρό μυρίζει σαν κάποιος να άφησε πίσω από ένα καλοριφέρ ένα κομμάτι ζαμπόν για 16 χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι κάνει ζέστη, ο καθένας ξέρει ότι κάνει ζέστη, να έχετε μαζί σας νερό, έτσι ώστε να μην..... Παρακαλείστε να φοράτε αποσμητικό, ίσως να μην μπορείτε να μυρίσετε τον εαυτό σας, εμείς οι υπόλοιποι όμως μπορούμε και μυρίζει άθλια..."