Ξεκίνησαν ήδη οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ διεθνούς βεληνεκούς που επιλέγουν την Ελλάδα και τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ επέλεξε τη Μύκονο μετά την Κόστα Ρίκα για να περάσει μέρες ξεκούρασης.
Η γερμανικής καταγωγής καλλονή, που υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές μαζί με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel.
Τo ζευγάρι εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV μέσα σε φουσκωτό σκάφος που το μετέφερε στην παραλία της Αγίας Άννας, όπου αποβιβάστηκε για να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα για εκείνους, καθώς δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.
Δείτε φωτογραφίες