Τι είπε η Πέτρα Σιάσου για την εγκυμοσύνη της και τον Παύλο Μυλωνά

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Καλεσμένη χθες στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, η Πέτρα Σιάσου αποκάλυψε πτυχές της ζωής της και μίλησε και για την εγκυμοσύνη της

Πρώτη φορά, μετά τα δημοσιεύματα που έγραφαν για την εγκυμοσύνη της, η Πέτρα Σιάσου το παραδέχτηκε δημόσια, αν και δεν είναι του χαρακτήρα της να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Επίσης, αποκάλυψε για ποιο λόγο θαυμάζει τον σύντροφό της, Παύλο Μυλωνά και μίλησε για το επάγγελμά της και πώς λειτουργεί… Δείτε τις δηλώσεις της 


"Είναι αλήθεια, αν και όταν γράφτηκε ήταν πολύ νωρίς"., απαντώντας ερώτηση της Κωνσταντίνας για το αν είναι όντως έγκυος. 


"Ο Παύλος είναι ο ίδιος άνθρωπος, έτσι όπως τον γνώρισα στην αρχή. Για μένα, αν βρεις έναν άνθρωπο που είναι έντιμος, ηθικός που σε αγαπάει, που νιώθεις καλά, νομίζω δεν θες κάτι άλλο"


«Είναι θέμα χαρακτήρα, αν και μου αρέσει πολύ η δημοσιογραφία και ξέρω ότι εκτίθεμαι, από τη στιγμή που τελειώνω τη δουλειά μου, φεύγω και βάζω τι φόρμες μου, η ζωή δεν έχει αλλάξει σε τίποτα. Δεν έχω γίνει πιο κοινωνική. Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι μου, με τους πέντε φίλους μου, δεν τους αυξάνω, προσπαθώ να μην τους μειώνω κιόλας. Είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου. Δεν θέλω πολλά άτομα στη ζωή μου. Έτσι είμαι ως άνθρωπος, ως χαρακτήρας…»

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play