Έρωτας στο Survivor: Ποιοι λέγεται πως είναι ζευγάρι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 28.2.2017
Έρωτας στο Survivor: Ποιοι λέγεται πως είναι ζευγάρι
Μια φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό του Survivor στο Instagram πυροδότησε τις φήμες για την ύπαρξη ζευγαριού στο παιχνίδι...

τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο –τον παίκτη που μετακινήθηκε από την ομάδα των μαχητών σε εκείνη των διασήμων- και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη-αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ- να είναι ζευγάρι.


Μια φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό του Survivor στο Instagram πυροδότησε τις φήμες καθώς δείχνει στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και τη λεζάντα να γράφει: «Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!». Η φωτογραφία λίγο αργότερα αφαιρέθηκε.


Σε πιο πρόσφατα νέα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, σχολιάστηκε το love story των δύο παικτών. «Όταν λες γράφτηκε; Είναι μαζί τους κάποιος από τους δημοσιογράφους μαζί τους στο Survivor; Γιατί αν είναι να τον παρακολουθώ κι εγώ» είπε ωραία Ελένη, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της είδησης. Στη συνέχεια όμως, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε ότι τα πλάνα κάθε επεισοδίου δείχνουν τον Γιώργο και την Ευρυδίκη να είναι κοντά.