Η Κέιτ Μπλάνσετ έβγαλε το σουτιέν της on stage

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 14.1.2017
Η Κέιτ Μπλάνσετ έβγαλε το σουτιέν της on stage
Το σουτιέν της για τον πιο απίστευτο λόγο βγάζει η Κέιτ Μπλάνσετ στο θεατρικό έργο «The Present» που πρωταγωνιστεί στην σκηνή του Broadway.

Η ίδια υποδύεται μία παγιδευμένη γυναίκα, η οποία ακούει συνεχώς τον άντρα της να μιλάει όλη την ώρα για μία ταινία που δεν έχει δει κανείς.


Έτσι η ίδια στην προσπάθειά της να τον κάνει να σταματήσει, βγάζει με «ταχυδακτυλουργικό» τρόπο τον σουτιέν της, δίνοντας έτσι ένα τέλος στον μονόλογό του. Γιατί, όμως, η ηθοποιός κάνει αυτή την κίνηση ώστε να δώσει τέλος στη βαρετή φλυαρία του έτερου χαρακτήρα του έργου; "Η μητέρα του Andrew (του συζύγου της) συνήθιζε να το κάνει αυτό στις Κυριακάτικες οικογενειακές συνεστιάσεις όταν απλώς ένιωθε ότι είχε βαρεθεί ή μπουχτίσει με κάτι", εξηγεί η ίδια η ηθοποιός. "Έτσι, το είδα σαν ένα φόρο τιμής σ' εκείνη", συμπλήρωσε.


Η Κέιτ Μπλάνσετ δεν περίμενε ότι αυτή η μεταφορική εκδοχή του...μεσαίου δακτύλου θα είχε τόση απήχηση στις γυναίκες που παρακολουθούν την παράσταση. "Δεν ήξερα καν τι σημαίνει αυτή η κίνηση, αλλά πλέον ξέρω ότι είναι σωστή", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της στο New York Magazine η ηθοποιός.