Γιατί χώρισε ο Ντεπ μετά από 15 μήνες γάμου;

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 14.1.2017
Γιατί χώρισε ο Ντεπ μετά από 15 μήνες γάμου;
Το θυελλώδες διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ από την ηθοποιό Άμπερ Χέρντ οριστικοποιήθηκε χθες, βάζοντας τέλος στον γάμο του ζευγαριού...

Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία και εκείνες του Ντεπ για οικονομικό εκβιασμό. Στα έγγραφα, που κατατέθηκαν χθες σε δικαστήριο το Λος Άντζελες, περιγράφονται λεπτομερώς πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου, καθώς και η συμφωνία βάσει της οποίας ο 53χρονος Ντεπ θα πληρώσει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων στην 30χρονη Χέρντ. Η ίδια έχει έχει πει πως θα διαθέσει το ποσό αυτό σε φιλανθρωπίες.


Η Χερντ κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο τον Μάιο, έπειτα από 15 μήνες γάμου, και μερικές ημέρες αργότερα ζήτησε από δικαστήριο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Ντεπ, τα οποία και επιβλήθηκαν.


Στο δικαστήριο υποστήριξε πως ο Ντεπ την κακομεταχειριζόταν σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους, με αποκορύφωμα έναν καβγά τον Μάιο κατά τον οποίο της πέταξε στο πρόσωπο ένα κινητό τηλέφωνο και έσπασε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμά της.


Δικηγόρος του Ντεπ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για κακομεταχείριση και είχε υποστηρίξει πως η Χέρντ με τις κατηγορίες αυτές «προσπαθεί να εξασφαλίσει μια πρόωρη οικονομική απόφαση».


«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο στις ζωές του κ. Ντεπ και της οικογένειάς του βρίσκεται πίσω τους», δήλωσε η Λόρα Ουάσερ, δικηγόρος του Ντεπ.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας για το διαζύγιο, η Χέρντ εγκατέλειψε το αίτημά της να συνεχιστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντεπ.


Τα χαρτιά του διαζυγίου δείχνουν πως ο Ντεπ θα παραμείνει ο μοναδικός κάτοχος πολυάριθμων ακινήτων, περιλαμβανομένων ιδιοκτησιών στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και του ιδιωτικού νησιού του στις Μπαχάμες. Θα κρατήσει επίσης περισσότερα από 40 οχήματα και σκάφη, ανάμεσα στο οποία αυτοκίνητα αντίκες και η συλλογή μοτοσικλετών του.


Η Χέρντ έχει πει πως θα μοιράσει εξίσου το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.