Διερωτώνται πολλοί τις τελευταίες μέρες ποιος θα είναι τελικά και μακροπρόθεσμα ο μεγάλος χαμένος της κόντρας που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε Νικόλα Παπαδόπουλο και κυβέρνηση για την παράδοση ή μη των φακέλων των πολιτογραφήσεων στον γενικό ελεγκτή και η οποία κορυφώθηκε με τη -για πρώτη φορά- καταψήφιση του προϋπολογισμού; Η κυβέρνηση και ο κυβερνών ΔΗΣΥ ή ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το ΔΗΚΟ;
Για την κυβέρνηση το κρίσιμο και καθοριστικό σημείο θα είναι η τελική έκβαση της προσπάθειάς της να περάσει τελικά έναν αναθεωρημένο προϋπολογισμό, κάτι στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά και η κατάληξη της νομικής μάχης που ετοιμάζεται να δώσει στο Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον του γενικού ελεγκτή.
Περισσότερα για το θέμα στην έντυπη έκδοση του «Π» και για τους συνδρομητές του ΠΟΛΙΤΗΣ PREMIUM η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας σε PDF ταυτόχρονα με την έντυπη κυκλοφορία της καθημερινά από τις 05.00 το πρωί.
Ο Νικόλας γράφει ιστορία. Μαθηματικά οδηγεί το ΔΗΚΟ στην πολιτική αφάνεια!

Το ΔΗΚΟ απεμπολώντας τον ρυθμιστικό του ρόλο και μένοντας μακριά από την εξουσία θα αντιμετωπίσει σοβαρό υπαρξιακό πρόβλημα και γι' αυτό υπεύθυνοι δεν είναι άλλοι από τον ίδιο τον Νικόλα Παπαδόπουλο και την πέριξ αυτού ηγετική ομάδα
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.