Κρουαζιέρες πολυτελείας από Κύπρο με την Royal Caribbean

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 26.3.2021
Κρουαζιέρες πολυτελείας από Κύπρο με την Royal Caribbean

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ανακοινώνουμε την έναρξη 8ήμερων κρουαζιέρων του πολυτελέστατου κρουαζιερόπλοιου Jewel of the Seas της Royal Caribbean από τη Λεμεσό για Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά», τονίζει σε ανακοίνωση της η TOP KINISIS TRAVEL.

«Είναι τιμή για εμάς τους ανθρώπους της TOP KINISIS TRAVEL αλλά και της Κύπρου γενικότερα που μια τόσο μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρων στον κόσμο επιλέγει να δραστηριοποιηθεί και στην Κύπρο και να εντάξει το λιμάνι της Λεμεσού στο πρόγραμμα κρουαζιέρων της», αναφέρει.

Και προσθέτει ότι «Από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 23ης Οκτώβριου, το πολυτελές Jewel of the Seas θα πραγματοποιεί 8 ήμερες κρουαζιέρες σε Πειραιά, Ρόδο, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη με αφετηρία την Λεμεσό.

Προς το παρόν το πλοίο θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους ενήλικες και παιδιά κάτω των 18 ετών με αρνητικά αποτελέσματα test PCR.  Αυτά τα κριτήρια μπορεί να αναθεωρηθούν, καθώς αξιολογούνται σε συνεχή βάση.

Το Jewel of the Seas κατασκευάστηκε το 2004 και έχει χωρητικότητα 2702 επιβατών. Έχει μήκος 293μ και πλάτος 33μ και διαθέτει 13 καταστρώματα, 9 εστιατόρια, 13 μπαρ και σαλόνια, 3 πισίνες, 3 τζακούζι, σπα και γυμναστήριο, θέατρο 915 θέσεων, καζίνο, εξωτερικό σινεμά, μίνι γκολφ, καταστήματα, βιβλιοθήκη και δισκοθήκη.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο παγκύπριο τηλέφωνο 7777878 και στην ταξιδιωτική μας ιστοσελίδα www.topkinisis.com

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται πάντα στη στην διάθεση σας».

Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Μάχες με επικίνδυνες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάς κυβέρνησης και ΔΗΣΥ για τους συμβούλους του Προέδρου Χριστοδουλίδη και των υπουργών

Η Ιερά Σύνοδος θέτει τέλος στο τρέξιμο ιερέων κατά την πρώτη Ανάσταση του Μεγάλου Σαββάτου