Ο ήρωας του καλοκαιριού

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 24.7.2023
Ο ήρωας του καλοκαιριού

Η ζέστη εκτός από αφόρητη είναι και ακριβή. Έτσι η αγορά ενός καλού και αξιόπιστου κλιματιστικού τις μέρες του καύσωνα είναι ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Τώρα μπορείς να εξοπλίσεις το σπίτι σου με το κατάλληλο κλιματιστικό και να απολαμβάνεις μια όαση δροσιάς. Τα κλιματιστικά inClima από τα Public με δώρο το Wi-Fi module, δημιουργούν ένα ευχάριστο δροσερό κλίμα, χαρίζοντας μας ένα cool mood. Διατήρησε το χώρο σου στις τέλειες συνθήκες θερμοκρασίας μέσω της ασύρματης λειτουργίας Wi-Fi Ready.

Η λειτουργία αυτή σε βοηθά να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία και να ενεργοποιείς το κλιματιστικό είτε βρίσκεσαι στο σπίτι, είτε έξω από αυτό, απευθείας από το smartphone ή το tablet σου. Όχι μόνο μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού σου, αλλά απολαμβάνεις και την ευκολία που προσφέρει, αφού έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τις ρυθμίσεις του αυτόματα μετά τη διαδικασία αυτόματης επανεκκίνησης. Επίσης, αν ξεχνάς να κλείσεις το κλιματιστικό, μέσω της σύνδεσης του με Wi-Fi και της εφαρμογής του smartphone σου, μπορείς να προκαθορίσεις το όριο κατανάλωσης ενέργειας. Ένας οικονομικός και ενεργειακά αποδοτικός τρόπος να απολαμβάνεις τη δροσιά του σπιτιού σου!

Ακόμα, ο ιονιστής, το σύστημα φίλτρου σκόνης υψηλής περιεκτικότητας και το φίλτρο ψυχρού καταλύτη, σου προσφέρουν πεντακάθαρο αέρα. Καλοκαίρι χωρίς κλιματιστικό, είναι σαν Χειμώνας χωρίς θέρμανση! Βρες τα κλιματιστικά inClima σε όλα τα καταστήματα Public και online στο public.cy.

Πυρ ομαδόν κατά Ισραήλ για τη σφαγή στη Ράφα - «Κατάφωρη περιφρόνηση του Διεθνούς Δικαίου»

Kition: «Παράνομη η απόφαση της κυβέρνησης για τερματισμό της σύμβασης - Εξετάζουμε τις νομικές μας επιλογές»

Qatar Airways: «Χάσαμε απότομα ύψος, χτυπήσαμε στην οροφή» - Πως περιγράφουν τον τρόμο επιβάτες της πτήσης

Καζίνο στην Τύμπου και ξενοδοχείο στη Λάπηθο σχεδιάζει εταιρεία