Νέα εποχή στην Primetel

Δημοσιεύθηκε 21.7.2023
Νέα εποχή στην Primetel
H Primetel θα συνεχίσει με συνέπεια τη στρατηγική της δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, σταθερή επένδυση στο δίκτυο και υποδειγματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει προσφέροντας στους συνδρομητές της, την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η εταιρεία Signal capital, private equity fund με έδρα το Λονδίνο, σημαντικός συνεργάτης και κύριος χρηματοδότης της Primetel κατά τα τελευταία 5 χρόνια, αναλαμβάνει να στηρίξει ενεργά την Primetel.

Τα τελευταία χρόνια η Signal έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς της Primetel και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις λειτουργίες και τις επενδυτικές ανάγκες της εταιρείας με πίστη στις δυνατότητες της εταιρείας και του προσωπικού της.

Γκουτέρες: Δεσμευτικές οι αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου - Όλες οι πλευρές να συμμορφωθούν

Εντολή από το Διεθνές Δικαστήριο να σταματήσει το Ισραήλ την επίθεση στη Ράφα - «Θα συνεχίσουμε» λέει το Τελ Αβίβ

Γραφείο Νετανιάχου: Ψευδείς και εξωφρενικές οι κατηγορίες για γενοκτονία στη Γάζα

Κατά της εξαγοράς της Ελληνικής από την Eurobank, η ΕΤΥΚ - Προσέφυγε στο Διοικητικό Δικαστήριο