Έρχεται το 1ο Nicosia Corporate Cup Powered by Stoiximan!

Δημοσιεύθηκε 18.7.2023
Έρχεται το 1ο Nicosia Corporate Cup Powered by Stoiximan!

Το 1ο Nicosia Corporate Cup έρχεται τον Οκτώβριο στη Λευκωσία με ονομαστικό χορηγό τον Stoiximan! Το Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως η καλύτερη διοργάνωση στον χώρο του επιχειρηματικού ποδοσφαίρου στην Κύπρο και να γίνει θεσμός.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου 2023 στο Campeone Mini Football στη Λευκωσία. Οι εταιρείες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan θα διαγωνιστούν σε αγώνες φούτσαλ 5×5. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους, ενισχύοντας της κοινωνικές σχέσεις και μεταλαμπαδεύοντας το ευ αγωνίζεσθαι και στο επαγγελματικό περιβάλλον τους.

Στόχος του Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan είναι να φέρει κοντά ανθρώπους από όλη την Κύπρο για να απολαύσουν μία πραγματική φιέστα. Να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Λίγα λόγια για τον Stoiximan

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού στην Κύπρο, πρωταγωνιστεί χάρη στις αμέτρητες επιλογές και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της, στηρίζοντας τον κυπριακό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της στην Κύπρο.

Οι κεντρικές αξίες του Stoiximan είναι η ανταπόδοση στην κοινωνία και σ’ αυτό το πλαίσιο έχει προχωρήσει στην χορηγία και την υποστήριξη ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών διοργανώσεων και υλοποιεί εκτεταμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://nicosiacorporatecup.cy/

Moody
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Moody's: Αναβάθμηση τής Κύπρου από σταθερή σε θετική - Ο διεθνής οίκος αναμένει ισχυρά δημοσιονομικά αποτελέσματα