Τελετές Αποφοίτησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Δημοσιεύθηκε 4.7.2023
Τελετές Αποφοίτησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς σηματοδοτεί τη διεξαγωγή των τελετών αποφοίτησης για το 2022-2023. Μετά την τελετή αποφοίτησης της Ιατρικής Σχολής τον Ιούνιο, σειρά παίρνουν οι υπόλοιπες Σχολές. Συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης της Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Σχολή των Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και στις 6 Ιουλίου η τελετή αποφοίτησης της Νομική Σχολής και τη Σχολής Θετικών Επιστημών.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με την τελετή αποφοίτησης της Οδοντιατρικής Σχολής στις 19 Ιουλίου.

Όλες οι τελετές αποφοίτησης διεξάγονται στην Πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην παρουσία διακεκριμένων μελών της Κυπριακής, Ελλαδικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και των οικογενειών, φίλων των φετινών απόφοιτων.

Όλες οι τελετές αποφοίτησης θα προβάλλονται ζωντανά μέσω διαδικτύου ΕΔΩ

Μονή Αββακούμ: Βίντεο με Μιχαηλίδη και Χρίστου κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή οι δικηγόροι των μοναχών

Διαβάστε τι σημαίνει η νέα σήμανση στους δρόμους για τις κάμερες (φώτο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ