Βράβευση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Δημοσιεύθηκε 28.6.2023
Βράβευση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος τιμήθηκε με το Γενικό Βραβείο Υπηρεσιών στα πλαίσια του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2021.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε το βραβείο στον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ.Γιώργο Μ. Λεπτό.

Η πιο πάνω διάκριση απονεμήθηκε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις για την εξωστρέφεια του, τη σημαντική κοινωνική προσφορά του, την αναγνώριση των καινοτόμων πρακτικών του και τις προοπτικές που παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο στη διεθνή αγορά.

Απολυμένοι εργαζόμενοι της Kition: Μεταβατική εργοδότηση τους από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας και Αμμοχώστου

Έκθεση Επιτρόπου Διοίκησης για Υφυπουργείο Πρόνοιας : Αιτήματα σε εκκρεμότητα από τις αρχές του 2020
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Oλυμπιακός κατέκτησε το Conference League!

Γιούνγκερ για Κυπριακό και Κραν Μοντανά: «Ο νότος του νησιού ήταν το κύριο πρόβλημα»

Πάφος/Δημοτικές εκλογές- Ο Εύρος Λοϊζίδης απαντά στον Φαίδωνα: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια