Συνέδριο Cyta Business: Ο σεβασμός στον χώρο εργασίας μας αφορά όλους

Δημοσιεύθηκε 23.6.2023
Συνέδριο Cyta Business: Ο σεβασμός στον χώρο εργασίας μας αφορά όλους

Mε πρωτοβουλία της Cyta Business, διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου συνέδριο με θέμα την Ποικιλομορφία, την Ισότητα και τη Συμπερίληψη στον χώρο εργασίας. Το συνέδριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από όλη την Κύπρο. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Cyta για την προώθηση των βασικών αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη βάση αμοιβαίου σεβασμού από και προς κάθε μέλος μιας επιχείρησης και κατ’ επέκταση της κοινωνίας, με στόχο τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση όλων προς όλους.

Το συνέδριο χαιρέτισε ο CEO της Cyta, κ Αντρέας Νεοκλέους, ο οποίος υπογράμμισε την κρισιμότητα της συζήτησης για θέματα Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον, «με στόχο την προώθηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, που παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλα τα άτομα και αξιοποιεί τη δύναμη της ποικιλομορφίας για να δημιουργήσει καινοτομία, ανάπτυξη και πρόοδο».

4567493405778155 20230623 cyta 01

Στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές η Επίτροπος Ισότητας Φύλων κ Τζόζη Χριστοδούλου, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Altamira κ Ραφαέλα Μιλτιάδους και ο Κειμενογράφος & Συντάκτης κ Αλέξανδρος Νταβιντιάν. Μίλησαν, επίσης, ο CEO της Grant Thorton κ Σταύρος Ιωάννου, ο Country Market Manager της ΙΚΕΑ Κύπρου κ Πέτρος Παπαϊωάννου και η Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PWC κ Κλειώ Παπαδοπούλου. Όλοι οι ομιλητές συμμετείχαν και σε συζήτηση πάνελ, με συντονίστρια την κ Αλίκη Δράκου, Επικεφαλής Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνη Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης της Cyta.

Υπό καταρρακτώδη βροχή και μουσική από αντικυβερνητικούς το διάγγελμα Σούνακ - Πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Μπηχτή Αννίτας σε Χριστοδουλίδη: Να ρωτηθεί ο ίδιος για το τι πρεσβεύει και που ανήκει