Το MPM Bazaar επιστρέφει & πάλι ενισχυμένο με νέες κατηγορίες & εκπτώσεις μέχρι και 70%

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 4.4.2022
Για ακόμη μια χρονιά η εταιρία MPM Imports συνεχίζει το θεσμό που ξεκίνησε από το 2013 -  το MPM Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Λεωφόρο Λεμεσού 50-52 (έναντι Μελκονιάν) στη Λευκωσία το πενταήμερο 6-10 Απριλίου 2022!..

Στο MPM Bazaar θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολλές επώνυμες μάρκες προϊόντων με έκπτωση έως και 70%.  Καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, προϊόντα φροντίδας μαλλιών & σώματος, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, είδη σπιτιού, ταξιδιωτικά είδη, μεγάλη ποικιλία από γυναικεία και αθλητική μόδα αλλά και την πλήρη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών από τα καταστήματα Megaelectric σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Ανάμεσα στις μάρκες καλλυντικών που θα βρείτε στο MPM Bazaar είναι οι: Lancôme, YSL, Armani, Biotherm, Kiehl’s, Cacharel, Helena Rubinstein, Ralph Lauren, Viktor & Rolf, Diesel, Paco Rabanne, Nina Ricci, L’Oréal Paris, Maybelline New York, ΝΥΧ, Gosh, Dermacol, Garnier, OPI, W7, Bronx Colors, Technic, Spa Pharma, Mineralium, Dirty Works, Possibility, Cocosolis, Victoria's Secret και πολλά άλλα.  Σε μόδα: τα ρούχα και αξεσουάρ από την boutique MINT, καθώς και ευρεία γκάμα από αθλητικά είδη Nike, Adidas, Puma και πολλά άλλα.  Στα ρολόγια: Emporio Armani, Missoni, GF Ferre, Versace, Versus, Moschino και Blue Bay.  Στα γυαλιά ηλίου και οράσεως: Gucci, Dior, Cavalli και Rayban.  Σε ταξιδιωτικά είδη: οι γνωστές ταξιδιωτικές αποσκευές DELSEY και HERSCHEL backpacks αλλά και τα βιώσιμα μπουκάλια 24Bottles.

Οι διοργανωτές αναμένουν ότι, όπως και τις προηγούμενες φορές, η ανταπόκριση από τους καταναλωτές θα κινηθεί σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα ενώ έχουν παρθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

MPM Bazaar
Λεωφ. Λεμεσού 50-52 (έναντι Melconian)
Τετάρτη – Σάββατο: 10:00-19:00
Κυριακή:  11:00-17:00