Η Themis Portfolio Management συμμετείχε σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Δημοσιεύθηκε 12.4.2023
H Τhemis Portfolio Management συμμετείχε στην Παγκύπρια εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που οργανώθηκε στα κατά τόπους γραφεία της, σε όλες τις επαρχίες.

H Τhemis Portfolio Management, με τιμή συμμετείχε στην κοινή Παγκύπρια εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που οργανώθηκε στα κατά τόπους γραφεία της, σε όλες τις επαρχίες. Με αυτό τον τρόπο η Themis PM δείχνει έμπρακτα την προσφορά της προς την κοινωνία.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους συνδέσμους “Be a Hero Foundation Cy”, “Κεπάκυ” και “Aυγερινός”. Το προσωπικό της Themis PM συγκέντρωσε ένα μεγάλο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και προσφέρθηκαν στους συνδέσμους μέσω της εσωτερικής εκστρατείας συλλογής.

Η Τhemis PM εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό της, που αγκάλιασε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια μέσα από την ετοιμασία και παράδοση των πακέτων, όπως επίσης και τους συνδέσμους για τη στήριξή τους. Η Themis PM είναι περήφανη που το προσωπικό της στηρίζει τις αξίες της εταιρεία και συμβάλλει γενναιόδωρα σε ενέργειες προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, ειδικότερα κατά την περίοδο του Πάσχα.

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λινούς και Φλάσου - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις πυρόσβεσης (φώτος)

Moody