Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία και του τομέα Υπεράκτιων Υπηρεσιών

Δημοσιεύθηκε 6.4.2023
Την 10η Έκθεση East Med Marine and Offshore διοργανώνει ο Όμιλος Εταιρειών Fameline Holding Group. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό, στις 20 και 21 Απριλίου 2023.

Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς τεχνικού εξοπλισμού πλοίων, συστημάτων ασφάλειας, αυτοματισμού, πλοήγησης και επικοινωνίας, δεξαμενισμού και επισκευής πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως, χημικά, λιπαντικά, καύσιμα, χρώματα, καθώς επίσης, σε όλους τους τομείς παραγωγής και εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται περαιτέρω εκδηλώσεις, όπως συνέδριo ανεφοδιασμού καυσίμων, συνέδριο ναυτιλιακής τεχνολογίας, τεχνικά σεμινάρια και ένα networking cocktail, ώστε οι εκθέτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο.

Η έκθεση Εast Med Marine and Offshore διοργανώνεται υπο την αιγίδα του Κυπριακού Υφυπουργείου Ναυτιλίας, και έχει τη στήριξη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (CSC), του Δήμου Λεμεσού, της Κυπριακής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (CHC), και του Ινστιτούτου Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST).

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Υφυπουργός Ναυτυλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, την Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 4.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο μέρες 20 και 21 Απριλίου, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Έλενα Παναγιώτου - Αντωνίου, Thoosa Events Ltd, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.panayiotou@thoosa.cy.net / www.eastmedexpo.com.

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Moody
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ