Ο ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού «τρέχει» με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε 24.2.2023
Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, ‘τρέχει’ για ακόμα μια χρονιά με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! Της μεγαλύτερης Ασφαλιστικής Εταιρείας Γενικού Κλάδου της Κύπρου, που ανήκει στον Όμιλο CNP CYPRUS, μέλος του Γαλλικού Πολυεθνικού Κολοσσού CNP ASSURANCES.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού. Στο πλαίσιο αυτό παρέθεσε, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, το Media Cocktail Event στους διοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εμπλεκόμενους φορείς και Εκπροσώπους των ΜΜΕ. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι διαχρονική επιλογή της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, πέρα από τις επιχειρηματικές της εργασίες, είναι και η ανάπτυξη ενός πολυδιάστατου έργου κοινωνικής προσφοράς με απώτερο σκοπό να επιστρέφει αξία στην κοινωνία

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού. Σε αυτές ενέταξε και φέτος τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Μία διοργάνωση που προωθεί και προβάλλει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, τη πόλη της Λεμεσού και την Κύπρο σε όλο τον κόσμο.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο το Μόλου, θα υποδεχθεί και φέτος τους χιλιάδες δρομείς του.

4464840002981186 20230224 cnp 01

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5χλ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες απ’ όλη την Κύπρο να δοκιμάσουν τα αθλητικά τους όρια. Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών στον αγώνα 1 χλμ. Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου αθλητές απ’ όλον τον κόσμο και όλων των ηλικιών, θα δοκιμάσουν τις αθλητικές τους δυνατότητες σε μία από τις διαδρομές, τον 42χλμ ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Δρόμο, τον 21χλμ Muskita Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τον 10χλμ Πετρολίνα «Δρόμος Ενέργειας» και τον 5χλμ Ατομικό Δρόμο.

Για πληροφορίες και εγγραφές:
www.limassolmarathon.com

Για να είστε συνεχώς ενήμεροι για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ακολουθήστε τον στα:
www.facebook.com/limassolmarathon/
www.instagram.com/limassolmarathon/
www.youtube.com/user/CyprusMarathon

Η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» στη λίστα της Ρωσίας - Μπλοκάρονται συνολικά 81 ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Κλειστή μέχρι αύριο λωρίδα της Στροβόλου λόγω βλάβης σε καλώδια της ΑΗΚ - Το σημείο και οι συστάσεις της Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Κάθηκα: Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, λέει ο Κεττής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδοσφαιρικά σωματεία/εταιρείες χρωστούν εκατομμύρια στο κράτος αλλά δεν πληρώνουν ούτε και ένα ευρώ