Στο Ads Of The World η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της TBWA\Entelia για τη McDonald's Κύπρου!

Δημοσιεύθηκε 20.2.2023
Στην ιστοσελίδα adsoftheworld.com, που φιλοξενεί δημιουργικές και εντυπωσιακές διαφημίσεις από όλο τον κόσμο, έκανε την είσοδό της η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της TBWA\Entelia για τη McDonald's Κύπρου!

Η Εταιρεία, η οποία μετρά 28 χρόνια στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, δημιούργησε αυτή την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με οδηγό το Disruption®, σε συνεργασία με τη Semio Productions και τους καταξιωμένους Βασίλη Μπουραντά στη σκηνοθεσία και Γιάννη Γεωργίου στη διεύθυνση φωτογραφίας.

Αφορμή και πηγή έμπνευσης ήταν οι μικρές -αλλά τέλειες- αλλαγές που έκανε η McDonald’s στη διαδικασία ετοιμασίας των μπέργκερ της -από 100% βοδινό- που τώρα είναι πιο ζεστά, πιο ζουμερά και πιο γευστικά. Η τέλεια γεύση και εμφάνισή τους έγινε ακόμα πιο τέλεια, γι’ αυτό και η φράσηIts perfect made perfecter έγινε το σλόγκαν της ολοκαίνουργιας διαφήμισής της.

4461268231392365 20230220 tbwa mcdonalds 01

Εικόνα και ήχος «περιγράφουν το απερίγραπτο» με τρεις ειδικούς και λάτρεις των McDonald’s να προσπαθούν με χειρονομίες και έντονη εκφραστικότητα να περιγράψουν τα αγαπημένα μπέργκερ. Κι επειδή οι λέξεις δεν είναι ικανές να περιγράψουν την τελειότητα, το ‘Oh my... Oh mine’ τα «λέει» όλα! Με ένα ‘play’ η οθόνη γεμίζει με αμέτρητες δόσεις νοστιμιάς, αλλά και ένα εντυπωσιακό οπτικό και ακουστικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Πρωταγωνιστές στη νέα διαφήμιση; Τα εμφανώς ‘perfecter’ μπέργκερ που ήρθαν για να ενθουσιάσουν ακόμα πιο πολύ τους φαν των εστιατορίων McDonald’s!

4461268210455157 20230220 tbwa mcdonalds 02

Εκ μέρους της TBWA\Entelia, ο κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, Managing Director, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τη McDonalds Κύπρου για τη συνεργασία, αλλά και την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς την TBWA\Entelia, για την παραγωγή της τηλεοπτικής αυτής διαφήμισης. Ο διαχρονικός σεβασμός μας προς τις αξίες και το όραμα της McDonalds είχε καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική και δημιουργική μας προσέγγιση. Επίσης, ευχαριστώ και όλη την ομάδα της TBWA\Entelia για το ταλέντο και τις ώρες δουλειάς που αφιέρωσε. Δηλώνω ιδιαίτερα υπερήφανος για τον κάθε ένα ξεχωριστά, γιατί με οδηγό μας το Disruption το πάθος μας για δημιουργικότητα ξεπέρασε -ξανά- κάθε προσδοκία…».

Δείτε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση εδώ, αλλά απολαύστε την και στο adsoftheworld.com με ένα κλικ εδώ

www.tbwa-entelia.com

Γιατί ο Πρόεδρος κρύβει τους 19 συμβούλους; - Αυτεπάγγελτη εξέταση από Βουλή

Γιατί ο Πρόεδρος κρύβει τους 19 συμβούλους; - Αυτεπάγγελτη εξέταση από Βουλή