Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία & Συρία

Δημοσιεύθηκε 20.2.2023
Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία & Συρία
Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη για στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, πραγματοποίησε ενδοεταιρικό έρανο συλλογής ρουχισμού και τροφίμων.

Το προσωπικό της εταιρείας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα, συγκέντρωσε πέντε παλέτα με ρούχα και ξηρά τροφή, προκειμένου να σταλούν στις σεισμόπληκτες περιοχές και να διανεμηθούν στους χιλιάδες ανθρώπους που έμειναν άστεγοι.

Μέσα από την ενέργειά της αυτή, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ αναδεικνύει για άλλη μία φορά τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε όσους έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, επιδιώκει να περάσει το μήνυμα πως η κοινωνική αλληλεγγύη δεν περιορίζεται σε σύνορα. Ο κόσμος είναι γεμάτος οικογένειες, παιδιά και ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Συνελήφθη ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου

Πρ. Χριστοδουλίδης για Στρατηγικό Διάλογο Κύπρου - ΗΠΑ: Αναβαθμίζει και ενισχύει τη χώρα μας