Πετρολίνα: Αποκτήστε τη συλλογή Boretti και απολαύστε το μαγείρεμα!

Δημοσιεύθηκε 6.12.2022
Πετρολίνα: Αποκτήστε τη συλλογή Boretti και απολαύστε το μαγείρεμα!
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

H Πετρολίνα, με τη νέα προωθητική ενέργεια «Απολαύστε το μαγείρεμα, με μαχαίρια Boretti!», προσφέρει από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν τη συλλογή προϊόντων της ιταλικής εταιρείας Boretti, με έκπτωση έως και 84% στην ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης του προϊόντος.

Πρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας, με το οποίο η Πετρολίνα ανταμείβει τις αγορές σε καύσιμα κίνησης των πελάτων της που γίνονται στα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Στο πλαίσιο αυτό, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί της προσφοράς με δύο τρόπους:

• Μαζεύοντας αυτοκόλλητα, χρησιμοποιώντας το ειδικό φυλλάδιο από τα πρατήρια, ή
  • ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής MyPetrolina.

Ο πελάτης με κάθε συναλλαγή €10 σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax θα μαζεύει ένα αυτοκόλλητο και είτε συμπληρώνοντας το φυλλάδιο είτε ηλεκτρονικά θα μπορεί να επιλέξει ένα προϊόν από τη συλλογή Boretti με έκπτωση, μέχρι και 84% στην ενδεικτική λιανική τιμή.

Τα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα μέσω του MyPetrolina app, θα μαζεύονται σύμφωνα με τους όρους της εφαρμογής. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής MyPetrolina, σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε και τρία ξεχωριστά προϊόντα barbeque σε εκπτωτική τιμή.

Τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα έως 20 Φεβρουαρίου 2023, ενώ η εξαργύρωσή τους ισχύει μέχρι τις 3 Μαρτίου 2023.

Από τα τέλη του περασμένου αιώνα, η μάρκα Boretti είναι συνώνυμη με τις καινοτόμες τεχνικές και την απλότητα στις συσκευές κουζίνας. Η ομάδα των επαγγελματιών της Boretti στοχεύει στην κορυφαία ποιότητα, τεχνολογία και σχεδιασμό, με απώτερο στόχο να κάνουν τις γαστρονομικές δημιουργίες κάθε λάτρη της κουζίνας πιο απλές και απολαυστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.petrolina.com.cy

Οι «τρεις» στη ζυγαριά των αναποφάσιστων - Δημοσκόπηση Noverna για λογαριασμό του «Πολίτη»

Ποιο είναι το εκλογικό διακύβευμα στην Κύπρο;

Ποιο είναι το εκλογικό διακύβευμα στην Κύπρο;

Αυστραλιανό Όπεν: Ίδια μέρα, με 17 χρόνια διαφορά, οι τελικοί Παγδατή-Τσιτσιπά! (βίντεο)
WEB TV

Η άμυνα της χώρας τους… ενώνει - Ταύτιση απόψεων Νεοφύτου, Μαυρογιάννη, Χριστοδουλίδη

Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στη Λάρνακα