Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα METRO με το φορτηγό της Coca Cola... για να μοιράσει δώρα!!!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 17.12.2021
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στις υπεραγορές METRO με το φορτηγό της Coca Cola, για να γνωρίσει τους μικρούς και μεγάλους, να μοιράσει δώρα και να φωτογραφηθεί μαζί τους!...

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, 18:00-19:30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στην υπεραγορά METRO Στροβόλου, ενώ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, 17:00-18:30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στην υπεραγορά METRO στην Λάρνακα.

Μην τον χάσετε!

Εξάλλου, τα METRO θα επισκεφθούν και φέτος τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, τα οποία σε γιορτινή και σκανδαλιάρικη διάθεση θα μοιράζουν δωράκια στα φρόνιμα παιδάκια!

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 10:30 – 13:00, τα ξωτικά θα βρίσκονται στην υπεραγορά METRO Λάρνακα, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 15:30 - 18:00 θα βρίσκονται στις υπεραγορές METRO στον Στρόβολο, στο Πλατύ και στην Αγλαντζιά, ενώ την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα βρίσκονται στη Λεμεσό και στο Παραλίμνι στις 15:30 – 18:00.

Τα METRO διαβεβαιώνουν πως σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρούνται αυστηρά τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά μεταξύ Λινούς και Φλάσου - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης (φώτος)

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Moody