Υπεραγορές Αλφαμέγα: Αποκτήστε σχολικά είδη Pelikan μέσω του προγράμματος Stick & Win

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
Πιστές στην πολιτική που ακολουθούν εδώ και χρόνια να ανταμείβουν τους πελάτες τους για την εμπιστοσύνη τους, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή, ποιοτικά προϊόντα της γερμανικής εταιρείας Pelikan, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής Stick Win...

Γραφική ύλη και είδη τέχνης με τη σφραγίδα εγγύησης της Pelikan

Πιστές στην πολιτική που ακολουθούν εδώ και χρόνια να ανταμείβουν τους πελάτες τους για την εμπιστοσύνη τους, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή, ποιοτικά προϊόντα της γερμανικής εταιρείας Pelikan, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win.

Ειδικότερα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προετοιμάζουν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν σχολικά είδη όπως σακίδια πλάτης, σετ ζωγραφικής, κασετίνες, σετ γραφής, δοχείο φαγητού και μπουκάλι αποθήκευσης.

Κάνοντας τις αγορές τους είτε εντός των υπεραγορών, είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα της επιλογής τους, συγκεντρώνοντας κουπόνια, τα οποία προσφέρονται μόνο σε ψηφιακή μορφή, μέσω της εφαρμογής Stick & Win. Ένα ψηφιακό κουπόνι αντιστοιχεί σε αγορές αξίας €10 σε μια απόδειξη. Τα ψηφιακά κουπόνια θα μοιράζονται και θα εξαργυρώνονται από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου 2022, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η συμμετοχή στο Stick & Win ισχύει μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family. Η εγγραφή μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας των Υπεραγορών Αλφαμέγα και της εφαρμογής Alphamega Loyalty ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών εντός των καταστημάτων. Ακολούθως, οι πελάτες μπορούν να εξασφαλίσουν τα ψηφιακά κουπόνια, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Stick & Win στη συσκευή τους.

Η Pelikan αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διάθεσης και παραγωγής γραφικής ύλης, ειδών γραφείου και αναλώσιμων τέχνης. Διαθέτει περισσότερα από 180 χρόνια εμπειρίας, εφαρμόζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Stick & Win είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα stickandwin.net.

Προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Νέοι βομβαρδισμοί στη Ράφα - Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Μετέωρο άλλο ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης - Έπεται νομική μάχη για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας

Εδώ και χρόνια δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται στα σπίτια τους και πληρώνονται

Εδώ και χρόνια δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται στα σπίτια τους και πληρώνονται