Στην Epic μπορείς να τα έχεις όλα απεριόριστα για μια ζωή!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 22.6.2022
Στην Epic μπορείς να τα έχεις όλα απεριόριστα για μια ζωή!
Στην εποχή του «Τα θέλω όλα», το να σου δίνονται όλα απεριόριστα σε μια σταθερά χαμηλή τιμή για μια ζωή και μάλιστα χωρίς συμβόλαιο, φαντάζει ουτοπικό. Και όμως, η  Epic το κάνει πραγματικό.

Προσφορά Unlimited Online, χωρίς συμβόλαιο και με μόνο €19.99/μήνα

Πιστή στην υπόσχεση της να σου προσφέρει πάντα απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία καθώς και πραγματική οικονομία, έρχεται για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά, με μια νέα Online Only προσφορά που σου τα δίνει ΟΛΑ.

Μεταφέροντας τον υφιστάμενο αριθμό σου στην Epic, μπορείς πλέον να έχεις όλα όσα έχεις φανταστεί. Απεριόριστη επικοινωνία με απεριόριστα λεπτά, SMS και GB, χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου και με μόνο €19.99/μήνα για πάντα!

Σωστά διαβάζεις, το νέο Unlimited Online offer δεν σου τα δίνει απλά όλα απεριόριστα, αλλά σου δίνει και την ευχέρεια να τα απολαμβάνεις χωρίς συμβόλαιο, για όσο επιθυμείς και πάντα στην ίδια χαμηλή τιμή.

Κάνε μία επίσκεψη τώρα στο www.epic.com.cy,  μετέφερε τον αριθμό σου εύκολα και γρήγορα και γίνε ένας από τους 1000 νέους συνδρομητές που θα απολαμβάνουν το #1 δίκτυο κινητής in test χωρίς δεσμεύσεις.

Η προσφορά ισχύει μόνο Online και μόνο με μεταφορά αριθμού. Ταχύτητες Mobile Internet 10Mbps.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.epic.com.cy

Πυρ ομαδόν κατά Ισραήλ για τη σφαγή στη Ράφα - «Κατάφωρη περιφρόνηση του Διεθνούς Δικαίου»

Kition: «Παράνομη η απόφαση της κυβέρνησης για τερματισμό της σύμβασης - Εξετάζουμε τις νομικές μας επιλογές»

Qatar Airways: «Χάσαμε απότομα ύψος, χτυπήσαμε στην οροφή» - Πως περιγράφουν τον τρόμο επιβάτες της πτήσης