Νέο AROXOL DUAL ACTION. Διπλή δράση για κατσαρίδες και κουνούπια

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 21.6.2022
Νέο AROXOL DUAL ACTION. Διπλή δράση για κατσαρίδες και κουνούπια
Το AROXOL, ο ηγέτης της αγοράς στην προστασία από τα έντομα και μάρκα συνώνυμη με την κατηγορία της, εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν, που κάνει «διπλή» διαφορά: το AROXOL DUAL ACTION για κατσαρίδες και κουνούπια.

Το AROXOL, ο ηγέτης της αγοράς στην προστασία από τα έντομα και μάρκα συνώνυμη με την κατηγορία της, εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν, που κάνει “διπλή” διαφορά: το AROXOL DUAL ACTION για κατσαρίδες και κουνούπια.

Το νέο AROXOL DUAL ACTION αποτελείται από ένα μίγμα πυρεθρινοειδών συστατικών, το οποίο είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση τόσο βαδιστικών όσο και ιπτάμενων εντόμων. Το προϊόν είναι άμεσης δράσης και εκτός από κατσαρίδες και κουνούπια εξοντώνει πλήθος ακόμη εντόμων. Δείτε τη λίστα που ακολουθεί:

Βαδιστικά έντομα

• Κατσαρίδα

• Μυρμήγκι

• Αράχνη

• Ψύλλος γάτας

• Κλπ.

Ιπτάμενα έντομα

• Κουνούπι τίγρης (Aedes aegypti)

• Κοινό κουνούπι

• Μύγα

• Κλπ.

Το νέο καινοτόμο προϊόν είναι σε μορφή σπρέι αεροζόλ για εύκολη χρήση και διατίθεται σε μεταλλική φιάλη 300 ml. Το AROXOL DUAL ACTION είναι διαθέσιμο στις υπεραγορές, το οποίο διευκολύνει την προμήθεια και εξασφάλιση του. Με το AROXOL DUAL ACTION τα νοικοκυριά έχουν πλέον τα εφόδια και τη λύση για πληθώρα εντόμων, με τη χρήση ενός μόνο προϊόντος.

Στα δύο η Ευρώπη για το ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου - Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά

Δικηγόροι Ησαΐα για Μονή Αββακούμ: Παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί για όσα έπραξε ο Μητροπολίτης

Ένοπλη ληστεία στην Πάφο με πυροβολισμούς στον αέρα – Κλάπηκε ποσό 5.250 ευρώ

Ένοπλη ληστεία στην Πάφο με πυροβολισμούς στον αέρα – Κλάπηκε ποσό 5.250 ευρώ