ΚΕΟ: Συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 14.6.2022
ΚΕΟ: Συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων

Μια ανεκτίμητης αξίας προσωπική συλλογή που αποτελείται από αναμνηστικά αντικείμενα της μπύρας ΚΕΟ και άλλων προϊόντων της εταιρείας, παρέδωσε στη γενική διεύθυνση της ΚΕΟ ο κ. Κώστας Κούσιος. Πρόκειται για ένα τεράστιο αριθμό διαφημιστικών ειδών, πινακίδων, ποτηριών, αφισών και διάφορων άλλων προωθητικών υλικών που συνέλεξε ο κ. Κούσιος τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους.

Η συλλογή αυτή είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας του κ. Κούσιου που καταδεικνύει την τεράστια αγάπη του προς την μπύρα ΚΕΟ αλλά και την εταιρεία γενικότερα. Η εταιρεία από την πλευρά της, υποσχέθηκε να συμπεριλάβει τη συλλογή αυτή στο μουσείο της ΚΕΟ που ετοιμάζεται, έτσι ώστε να διαφυλαχθεί και να εκτίθεται με τα υπόλοιπα ιστορικά αντικείμενα προς τους επισκέπτες της. Στο ξεχωριστό αυτό τμήμα του μουσείου θα γίνεται ειδική αναφορά προς τον δωρητή.

Η εταιρεία ΚΕΟ θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς το πρόσωπο του κ. Κούσιου για το ήθος και τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζουν τον ίδιο μέσω αυτής της μεγάλης χειρονομίας.

20220614_keo_retro

Ένα μικρό δείγμα από τα αντικείμενα της συλλογής.

Μέγας είσαι Παναθηναϊκέ, εκθρόνισε τη Ρεάλ και η κούπα του ανήκει!

Ευρωεκλογές: Ρευστότητα, πιθανές εκπλήξεις και αδιέξοδα

Ευρωεκλογές: Ρευστότητα, πιθανές εκπλήξεις και αδιέξοδα

Η Ευρωπαία Αρχιεισαγγελέας Λάουρα Κόβεσι στον «Π»: Δεν υπάρχει «καθαρή» χώρα στην Ευρώπη

Αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways - 12 τραυματίες