Τελετές Αποφοίτησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
Τελετές Αποφοίτησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Με εορταστική ατμόσφαιρα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι Τελετές Αποφοίτησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με πρώτη την αποφοίτηση της Ιατρικής Σχολής. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές για τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στις 28 Ιουνίου, τη Σχολή των Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στις 29 Ιουνίου, τη Νομική Σχολή στις 30 Ιουνίου και τη Σχολή Θετικών Επιστημών στις 30 Ιουνίου και 5 Ιουλίου.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με την πρώτη αποφοίτηση του Τμήματος Οδοντιατρικής στις 18 Ιουλίου.

Όλες οι τελετές αποφοίτησης διεξάγονται στην Πανεπιστημιούπολη στην παρουσία εκλεκτών επιστημόνων και διακεκριμένων μελών της Κυπριακής, Ελλαδικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και των οικογενειών, των φίλων και φυσικά της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι τελετές θα προβάλλονται ζωντανά μέσω διαδικτύου ΕΔΩ

Συναγερμός στο Τελ Αβίβ: Εκτοξεύτηκαν πύραυλοι από την Ράφα - Ανέλαβε την ευθύνη η Χαμάς

Αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways - 12 τραυματίες

Αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways - 12 τραυματίες