Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Remedica

Δημοσιεύθηκε 23.6.2022
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Remedica
Η Συνεργασία στοχεύει σε κοινές ερευνητικές δράσεις, απονομή υποτροφιών και βραβείων σε άριστους φοιτητές καθώς και πρακτική άσκηση των φοιτητών του προγράμματος Φαρμακευτικής.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη Φαρμακευτική Εταιρεία Remedica. Στην τελετή, η οποία διεξάχθηκε στην Αίθουσα Συγκλήτου στην Πανεπιστημιούπολη, παρέστη o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθ. Ανδρέας Ευσταθίου και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου.

Στην τελετή παρέστη επίσης εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Καθ. Μάριος Βρυωνίδης, καθώς και ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών Δρ Παναγιώτης Παπαγεώργης. Εκ μέρους της Remedica παρέστη επίσης ο Οικονομκός Διευθυντής κ. Μιχάλης Χαραλάμπους.

Υπό καταρρακτώδη βροχή και μουσική από αντικυβερνητικούς το διάγγελμα Σούνακ - Πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Μπηχτή Αννίτας σε Χριστοδουλίδη: Να ρωτηθεί ο ίδιος για το τι πρεσβεύει και που ανήκει