Προσωρινή αποσύνδεση Cytavision Public για διευκόλυνση των επιχειρήσεων

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 2.3.2021
Προσωρινή αποσύνδεση Cytavision Public για διευκόλυνση των επιχειρήσεων
Οι πελάτες  Cytavision Public που θα υποβάλουν το αίτημά τους μέχρι τις 31 Μαρτίου θα πιστωθούν αναδρομικά για την περίοδο από τις 11 Δεκεμβρίου 2020 και μετά.

H Cyta από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στέκεται δίπλα στους πελάτες της, στηρίζοντας τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους με μια σειρά διευκολύνσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει εκ νέου τη δυνατότητα που παρέχει στις επιχειρήσεις για προσωρινή αποσύνδεση της υπηρεσίας Cytavision Public με την υποβολή σχετικού αιτήματος, μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021.  Με τη διευθέτηση αυτή, η μοναδική υποχρέωση για τον πελάτη θα είναι η καταβολή μηνιαίας συνδρομής ύψους €3.93. Η διαδικασία αποσύνδεσης είναι απλή και ολοκληρώνεται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: online στη σελίδα https://www.cyta.com.cy/public-places-disconnections-reconnections, καλώντας τον αριθμό 150 ή επικοινωνώντας με τον Σύμβουλο Εξυπηρέτησης της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα της προσωρινής αποσύνδεσης και επανασύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Cyta: https://www.cyta.com.cy/public-cytavision-service .

Ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» στη λίστα της Ρωσίας - Μπλοκάρονται συνολικά 81 ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» στη λίστα της Ρωσίας - Μπλοκάρονται συνολικά 81 ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Κλειστή μέχρι αύριο λωρίδα της Στροβόλου λόγω βλάβης σε καλώδια της ΑΗΚ - Το σημείο και οι συστάσεις της Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ