Το 'χεις να κερδίζεις: Η Lidl Κύπρου λανσάρει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 1.3.2021
Το
Η Lidl Κύπρου λανσάρει σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές και στα 18 καταστήματα του δικτύου της, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση...

Χωρίς πόντους, χωρίς πλαστική κάρτα, με μοναδικές προσφορές για περισσότερη εξοικονόμηση!

Παράλληλα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις». Τέλος, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

To Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Κύπρου, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Στόχος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Κύπρου, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία.

Η Lidl Κύπρου  αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίηση του, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.  Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus; Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play/ App Gallery Huawei, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Τετράωρη διακοπή του delivery και των υπαίθριων εργασιών το μεσημέρι λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Δυνάμεις πυρόσβεσης περιμετρικά της πυρκαγιάς στην Πάφο – Σε επιφυλακή τα εναέρια μέσα

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο δήμαρχος Αγίας Νάπας – Επανεκλέγηκε προχθές!

Αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Λάρνακα η Wizz Air

Αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Λάρνακα η Wizz Air

Σε νοσοκομείο της Βραζιλίας με εγκεφαλικό ο Νόαμ Τσόμσκι - Τι αποκαλύπτει η σύζυγός του