Η Stoiximan φέρνει τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη στην Κύπρο στη συναυλία της χρονιάς

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 22.9.2021
Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, φέρνει στο νησί, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη οι οποίοι για πρώτη φορά μαζί, θα δώσουν τρεις μοναδικές παραστάσεις.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν!

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί παρουσιάζουν την πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς, στην Λεμεσό στις 24 Σεπτεμβρίου και στις Λευκωσία στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2021.

«Η Stoiximan, θέλοντας να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες με κάθε τρόπο, στις καθημερινές στιγμές, φέρνει στην Κύπρο αυτό το μοναδικό συναπάντημα επί σκηνής, τους δύο αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες, τη Μαρινέλα και τον ΜάριοΦραγκούλη ενώπιον του μουσικόφιλου κοινού της Κύπρου.  Στη Stoiximan, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν στηρίζουμε τον πολιτισμό» δηλώνει ο Άγγελος Χοντουλίδης Country Manager της Stoiximan.

Οι τρείς μοναδικές συναυλίες της Μαρινέλας και του Μάριου Φραγκούλη στην Κύπρο, με Χρυσό Χορηγό τη Stoiximan, αναμένεται να δώσουν χαρά και δύναμη στο κοινό τους με το ανεπανάληπτο τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια!

20210922_stoiximan01

LIVE: Παρακολουθείστε τώρα το debate των υποψηφίων για την Προεδρία της Κομισιόν

Σενάρια Politico για τον επόμενο Επίτροπο της Κύπρου στην ΕΕ - Τα τέσσερα ονόματα

Καυγάς ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για το... ΕΛΑΜ