14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ: Η Medochemie Χορηγός του αγώνα 5ΚΜ City Race

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 15.1.2020
14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ: Η Medochemie Χορηγός του αγώνα 5ΚΜ City Race
Η φαρμακοβιομηχανία Medochemie στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει δυναμικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ και καθίσταται Χορηγός και ονοματοδότης του αγώνα δρόμου 5ΚΜ City Race...

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, εξαγγέλλοντας τη συνεργασία της εταιρείας με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, εξέφρασε την ικανοποίηση του και διαβεβαίωσε τους διοργανωτές ότι η αρωγή θα είναι διαχρονική.

Η Medochemie, υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης, στηρίζει έμπρακτα προσπάθειες που προωθούν τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες του ως θετικό πρότυπο ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Ο αθλητισμός τόνισε, αποτελεί διαχρονική αξία και δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, η σημασία του αθλητισμού είναι μεγάλη επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης, καθώς στοχεύει στη συστηματική σωματική καλλιέργεια, στην πνευματική και ηθική ανάπτυξη και στην κοινωνικοποίηση.

Ο Medochemie 5ΚΜ ατομικός αγώνας δρόμου, απευθύνεται σε όλους, ενώ αποτελεί ιδανική διαδρομή για νέους δρομείς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία και την πρόκληση, να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους.

Ο Aγώνας Δρόμου Medochemie 5ΚΜ City Race, θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 8:10 π.μ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό μέρος του Μόλου Λεμεσού.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στη Λευκωσία - Θα δει τους ηγέτες χωριστά, εκτός Κύπρου

Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Μάχες με επικίνδυνες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ