«Φέτος τις γιορτές, διάλεξε ΕΣΥ το δώρο σου!» Οι δύο πρώτοι τυχεροί της κλήρωσης

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 20.12.2019
Πώς είπαμε ότι ονειρεύεσαι τις γιορτινές σου διακοπές;  Σ' ένα τροπικό παράδεισο απολαμβάνοντας εξωτικά κοκτέιλ στη λευκή αμμουδιά; Ή μήπως σ' ένα πολυτελές σαλέ κάνοντας σκι στις χιονισμένες Άλπεις; Οι Χριστάκης Ρουσουδίου και Νικοκλής Τσιακκής μπορούν να κάνουν το ταξίδι των ονείρων τους πραγματικότητα!

Πήγαν για ανταμοιβή και ετοιμάζουν αποσκευές για το ταξίδι των ονείρων τους!

Πώς είπαμε ότι ονειρεύεσαι τις γιορτινές σου διακοπές;  Σ’ ένα τροπικό παράδεισο απολαμβάνοντας εξωτικά κοκτέιλ στη λευκή αμμουδιά; Ή μήπως σ’ ένα πολυτελές σαλέ κάνοντας σκι στις χιονισμένες Άλπεις; Οι Χριστάκης Ρουσουδίου και Νικοκλής Τσιακκής μπορούν να κάνουν το ταξίδι των ονείρων τους πραγματικότητα! Γιατί απλά ψωνίζουν με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Σχέδιο «Ανταμοιβή».

Είναι οι δύο πρώτοι νικητές του πιο Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού: «Φέτος τις γιορτές, διάλεξε ΕΣΥ το δώρο σου!». Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι, ότι εάν χρησιμοποιείς κάρτες της Τράπεζας Κύπρου μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου για να κάνεις τις αγορές σου, μπορείς να πάρεις βαθμούς ανταμοιβής και να κερδίσεις το ταξίδι ή το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσουν.

Κέρδισε παραμυθένιες διακοπές αξίας €3000

Δύο τυχεροί  κάθε βδομάδα  έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο, αξίας €3.000, επιλέγοντας τον προορισμό και το ξενοδοχείο που πάντα ήθελαν να επισκεφθούν ή ακόμη να σχεδιάσουν ένα διασκεδαστικό ομαδικό ταξίδι για όλη την παρέα.

Κέρδισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου, αξίας €40.000

Επιπλέον, ένας μεγάλος τυχερός θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει όποιο ή όποια αυτοκίνητα θέλει, συνολικής αξίας €40.000. Για παράδειγμα, ένα περιπετειώδες 4x4 ή ένα μικρό σπορ διθέσιο…  Ή ακόμη και τα δύο μαζί.

Απλά συνέχισε να κάνεις τις αγορές σου με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για να πάρεις βαθμούς ανταμοιβής και να διαλέξεις ΕΣΥ τα δώρα σου.

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στην Αννίτα: «Όπου με προσκαλούν φυσικά και θα παρευρεθώ»

Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη; Τι ανησυχεί τις εταιρείες

Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη; Τι ανησυχεί τις εταιρείες

Έρευνα: Μικρό το ποσοστό των Ευρωπαίων που θέλει έξοδο από την ΕΕ - Παραμονή και στη ζώνη του ευρώ