Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ολοκλήρωσε την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 8.1.2020
Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), μέσω της οποίας προσφέρθηκε βοήθεια σε 850 οικογένειες απ' όλη την Κύπρο...

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), μέσω της οποίας προσφέρθηκε βοήθεια σε 850 οικογένειες απ’ όλη την Κύπρο.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Εταιρεία στήριξε την εκστρατεία, με κύριο μέλημα να μη μείνει οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα ώστε να νιώσουν όλοι τη χαρά των Χριστουγέννων. Για να ολοκληρωθεί η φιλανθρωπική εκστρατεία, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της, πρόσφερε υλικά αγαθά και δελτία για αγορές σε πολυκαταστήματα, συμμετέχοντας παράλληλα στη διαδικασία συλλογής αγαθών και προώθησης της εκστρατείας, με τις εξής ενέργειες:

• Παρείχε σημείο συλλογής αγαθών για το κοινό,

• Προώθησε και πρόβαλε την εκστρατεία μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και φροντίδας, με παράλληλη παροχή υλικών αγαθών προς τους συνανθρώπους μας, είναι μια σημαντική πράξη που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και των εργαζομένων της.

Στους 44 βαθμούς αύριο ο υδράργυρος: Πορτοκαλί προειδοποίηση και κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές

Τεχνολογικό Πάρκο: Το Ανώτατο παραμέρισε απόφαση ακύρωσης ανάκλησης απαλλοτρίωσης γης στο Πεντάκωμο

Αίτημα Εισαγγελέα για παύση Ελεγκτή: Υπόθεση Γιαννάκη, πολιτογραφήσεις και μαρίνα Αγίας Νάπας στο επίκεντρο της σημερινής δικάσιμου

Πρώτος υφυπουργός Μετανάστευσης ο Δρ Νικόλας Α. Ιωαννίδης - Διορίζεται εντός των ημερών