Η Remedica υποδέχτηκε με περηφάνια στις εγκαταστάσεις της την Καρολίνα Πελενδρίτου

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 20.9.2021
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η  Κύπρια Χρυσή Παραολυμπιονίκης παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Remedica στη Λεμεσό, για τη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της...

Με όραμα έναν υγιέστερο κόσμο, η Remedica, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει γι’ ακόμα μια φορά τον αθλητισμό και τιμά την Καρολίνα Πελενδρίτου για τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την αγωνιστικότητα και την επιμονή που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αξίες που την οδήγησαν στο υψηλότερο βάθρο της φετινής διοργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η αθλήτρια, έτυχε θερμής υποδοχής από τους υπαλλήλους της Remedica, ενώ ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, δήλωσε συγκινημένος και εξέφρασε την περηφάνια και τις ευχαριστίες του στην Πελενδρίτου για τις επιδόσεις και την πορεία της μέχρι σήμερα.  Ανακοίνωσε δε ότι η Καρολίνα Πελενδρίτου θα είναι η πρέσβειρα της εταιρείας σε διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.  Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα.

Μονή Αββακούμ: Βίντεο με Μιχαηλίδη και Χρίστου κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή οι δικηγόροι των μοναχών

Διαβάστε τι σημαίνει η νέα σήμανση στους δρόμους για τις κάμερες (φώτο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε τι σημαίνει η νέα σήμανση στους δρόμους για τις κάμερες (φώτο)