Το ξεχωριστό Black Friday event στο JYSK έδωσε μεγάλα δώρα και €1.000 δωροκουπόνι σε μια μεγάλη τυχερή!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 2.12.2019
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεχωριστό Black Friday event στο κατάστημα επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης JYSK στο Nicosia Mall!

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, εκατοντάδες κόσμου ήταν παρών στο κατάστημα για να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις μέχρι και 70% σε πάνω από 100 προϊόντα, αλλά και για να δοκιμάσουν τον κωδικό τους και να ξεκλειδώσουν το χρηματοκιβώτιο που θα τους χάριζε ένα δωροκουπόνι αξίας €1.000!

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Νόνη Χρίστου, η οποία με τον 4ψήφιο κωδικό της κατάφερε και να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο! Παρών στο event και η brand ambassador της εταιρίας JYSK στην Κύπρο, Χριστίνα Δημητρίου, η οποία συνεχάρη και παρέδωσε το δώρο στην μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού!

Οι μεγάλες εκπτώσεις του Black Friday συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ενώ έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές σε νέα Χριστουγεννιάτικά προϊόντα!

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Σπέρνει τον καρπό της παραγωγής η ΕΕ

Σπέρνει τον καρπό της παραγωγής η ΕΕ