Η Εταιρεία Φάνος Ν. Επιφανίου στηρίζει πρωτοβουλίες για το περιβάλλον

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 13.3.2019
Η Εταιρεία Φάνος Ν. Επιφανίου στηρίζει πρωτοβουλίες για το περιβάλλον
Tην πρωτοβουλία του Τμήματος Νέων του Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να στηρίξει η ομάδα συναδέλφων της εταιρείας Φάνος Ν. Επιφανίου

Δίπλα στους νέους του Ερυθρού Σταυρού

Tην πρωτοβουλία του Τμήματος Νέων του Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να στηρίξει η ομάδα συναδέλφων της εταιρείας ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ που ονόμασαν τους εαυτούς τους "Χαμογέλα στη Ζωή", χορηγώντας το κόστος 1000 επαναχρησιμοποιούμενων ποτηριών.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας του Ερυθρού Σταυρού "Making Our Green Come True", που έχει στόχο να καλλιεργήσει κουλτούρα Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Εθελοντισμού ανάμεσα στους νέους.  O στόχος αυτός συνάδει με τις αξίες και τις προτεραιότητες της εταιρείας Επιφανίου, η οποία συνεχίζει τις χειρονομίες προσφοράς στην κοινωνία με την ευκαιρία των 50 χρόνων της, ενθαρρύνοντας το προσωπικό της να εντοπίζει και να στηρίζει αξιόλογους σκοπούς.

Η υιοθέτηση της συνήθειας για χρήση τέτοιων ποτηριών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης που επιβαρύνουν το περιβάλλον.  Γι αυτό το Τμήμα Νέων του Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης στα Πανεπιστήμια, όπου τα ποτήρια αυτά θα διατεθούν δωρεάν στους φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια Making our Green Come True αναφέρονται στη σελίδα τους στο Facebook.

Τερματικό στο Βασιλικό: Μόνο βελούδινο δεν είναι το διαζύγιο με τους Κινέζους
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τερματικό στο Βασιλικό: Μόνο βελούδινο δεν είναι το διαζύγιο με τους Κινέζους

Άνω - κάτω η ιεραρχία της Αστυνομίας: Άκυρες πέντε προαγωγές

Eπανεκλογή Φον ντερ Λάιεν: Τα επόμενα βήματα και το παζάρι για τους επιτρόπους

Eπανεκλογή Φον ντερ Λάιεν: Τα επόμενα βήματα και το παζάρι για τους επιτρόπους

Πρ. Χριστοδουλίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πράττουμε ό,τι είναι δυνατό για δημιουργία συνθηκών επανέναρξης των συνομιλιών

Μενέντεζ: Η Κύπρος, τα παράσημα και η διαφθορά - Θα πάρουν πίσω τους τίτλους Προεδρικό και Αρχιεπισκοπή;